reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Skakanka ... super te torciki , muszę zacząć się rozglądać gdzieś u nas za takimi cudami :-). A zdjęcie z 2-latką Natalką ... przeurocze :-) i te kucyki ach .....
A ja z innej beczki. Witek przedwczoraj stukł swoją miseczkę z melaminy A ponoć są nie tłukące się ;-) Chcę mu kupić teraz taki talerzyk i miseczkę z przyssawką by mu się nie ślizgały na stoliku. Czy możecie coś polecić?
tika
My mamy taki przeźroczysty z niebieską gumą od spodu z Canpolu i jest fajny . Już nieraz zaliczył lot w powietrzu i narazie jest cały
Elma
Małgosia
A ja z innej beczki. Witek przedwczoraj stukł swoją miseczkę z melaminy A ponoć są nie tłukące się ;-) Chcę mu kupić teraz taki talerzyk i miseczkę z przyssawką by mu się nie ślizgały na stoliku. Czy możecie coś polecić?
Ja jakoś bardzo lubię produkty TOMMEE TIPPEE
TOMMEE TIPPEE: MISECZKA DEKOROWANA Z UCHWYTAMI (278646959) - Aukcje internetowe Allegro
TOMMEE TIPPEE: MAGICZNA MATA Z PRZYSSAWKĄ (278647315) - Aukcje internetowe Allegro
kurcze chyba tez Laura cos takiego dostanie,moze wroci jej apetytA ja z innej beczki. Witek przedwczoraj stukł swoją miseczkę z melaminy A ponoć są nie tłukące się ;-) Chcę mu kupić teraz taki talerzyk i miseczkę z przyssawką by mu się nie ślizgały na stoliku. Czy możecie coś polecić?
reklama
tika
Monia ... trzyma się bardzo mocno, gdy zassie i Mateusz nie ma szans go wtedy podnieść ... z boku jest taki dzyndzelek, za który trzeba pociągnąć by podnieśćTika A faktycznie trzyma się stolika? Nie "odkleja" się?
My mamy taki ... niebieski oczywiście ;-):
Załączniki
Podziel się: