reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Czuję się zniesmaczona:zawstydzona/y: i trudno mi powiedzieć czemu:confused::eek:
ja czułam się podobnie i wiem czemu... bo tak naorawdę niewiadomo po co są te lalki.:sorry2:dziecku do zabawy nie dam, kolekcjonować lalki, które mają określoną wagę i wzorst urodzeniowy też dziwne.
jedyne dla mnie godne podziwu jest jak są wykonany z dbałością o szczegół.

Wiecie ja tez czulam sie jakos dziwnie ogladajac te lalki. Naprawde wygladaja jak zywe i masz racje Kasiulka zupelnioe nie wiem dlaczego sa robione:no::no:

Już wcześniej widziałam te lalki na allegro. Faktycznie są śliczne i wygladaja jak prawdziwe dzieci ale Nadii bym takiej nie kupiła:no:. Mogę zrozumieć że są produkowane do sesji fotograficznych, filmów itp. ale do zabawy to jakoś tak nie bardzo mi się to uśmiecha. Może będę drastyczna ale dla mnie to tak jak bym miała mieć martwe dziecko na rękach :szok::baffled: bo przecież skórę włoski i ciężar ma jak prawdziwy niemowlak.

Mam podobne odczucia jak wy. Lalki są zrobione z niesamowitą dokładnością i chwała za to komuś kto je zrobił. Ale dziecku bym takiej nie kupila, bo potem by jeszcze pomyślało, że z prawdziwym dzieckiem też można wywijać jak z lalką. Nigdy nie wiadomo co dzieciakom do głowy strzeli, a przy takich lalkach to prawie można pomylić prawdziwe dziecko z lalką. Tak w ogóle to przy pierwszej lali myślałam, że ktoś wystawił dziecko na sprzedaż :crazy:

reklama
jak już w temacie lalek, to Mikołaj Jeremiemu tez przyniósł laklę :szok: śpiewa 5 różnych piosenek .... lala została ochrzczona Zuzą i Jeremi ją nie rzuca, tylko z szacuneczkiem głaszcze i tuli :-D

Do góry