reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Oj powiem wam ze wlasnie wystawialam na allegro ubranka i jest wielka kaszana......:no: ciezko ubranka ida..........wystawialam komplety po 2 sztuki a teraz chyba wrzuce cene minimalna i zrobie zestaw bo tez nie mam gdzie tego trzymac a z drugiej strony nie chce tego sprzedawac za marne pieniadze bo przeciez troszke to wszytsko kosztowalo:baffled:

My swego czasu wystawiliśmy dwa nowiutkie bodziaki (z długim i krótkim rękawem) za 9 zł całość i nikt tego nie kupił :no: Nie opłaca się. Dziś była u mnie koleżanka, które ma termin na 28 stycznia 2008 r. i pożyczała zimowe ubranka dla swego maluszka. Jej córcia urodziła się w czerwcu, więc typowych zimowych ubranek nie ma dla noworodka. Przynajmniej moje na coś się przydadzą :tak: Kolejna dzidzia będzie w tym chodzić :tak::-D:-D:-D

reklama
A mi sie znow wydaje,ze bardziej sie oplaca sprzedawac pojedynczo...Choc sama juz nie wiem ani tak ani tak sie nie oplaca:angry:byle sie pozbyc a kasa na waciki..;-)do tego to latanie na poczte,mam daleko,czesto chodze z nimi dwoma, i jeszcze stres czy ludzie beda zadowoleni bo dwa razy mi sie zdarzyla wtopa,ze stan nie taki;-)reklamowali i odsylali na moj koszt,wiec jeszcze doplacilam do interesu:angry:Kasy to ja robic nie UMIE:-D;-)

ja chyba też nie umiem:no:
chciałam sprzedać wózek... i nic z tego nie wyszło między innymi zapewne dlatego,że Anglicy za bardzo firmy Hauck nie znaja.
Ten wózek jest przeciętny, żadna rewelacja, a ja chciałam go sprzedać naprawdę za grosze...a później stwierdziłam,że tak nam miejsce zagraca,że jak ktos bedzie potrzebował top i oddam za darmo:-p wielka łaska normalnie... więc w przyszłym tygodniu wózek idzie do sklepu charytatywnego.:tak:
jeśli chodzi o ubranka to niedługo postaram się puścic kombinezon na ebayu, a poza tym to ubranka oddajemy za free. My dostaliśmy większość w prezencie... więc przekazujemy dalej nowsze i starsze, niech ktoś sobie jeszcze skorzysta.:-)

JA kupiłam Hani kozaczki na zimę w rozmiarze 19, są troche za duże, ale jak jeszcze urosną do zimy i wejdzie skarpetka to będą ok:tak:.

Karlam zmierz Michasiowi stopke w aukcjach przewaznie podaja dlugosc wkladki w buciku. Rozmiar 19 bucika to jest cos kolo 12cm stopy.
A tak wogole to jak chcesz zimowe buciki, to przyjdz najpierw do mnie moze sobie cos wybierzesz, bo ja mam 15 par butow dla Roberta z tego chyba ze 4 zimowe i napewno tego nie obnosi. :no:

reklama
Do góry