reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Kupilismy nowy wozek dla Natalki :-D. pojechalismy odebrac kojec od naprawy i spodobal nam sie wozeczek i co tam zaszalelismy . Tak juz planowalismy od dluzszego czasu i wyhaczylismy na allegro wozek tej samej firmy co kojec no i kupilismy go u nich w sklepie. A przekonalo nas to, ze sklada sie jak parasolka i zajmuje bardzo malo miejsca. Ten podowjny juz sprzedalam bo Emilka i tak woli chodzic niz jezdzic...tzn. wolala dopoki nowego wozka nie bylo..........:-pbo teraz wilkie zainteresowanie i chce tylko nowym wozkiem jezdzic.........ale to jej minie niedlugo:tak::-p przynajmniej mam taka nadzieje bo bede zalatwiona na cacy:rofl2::happy2:
a o to wozeczek
NOWA PARASOLKA CAMELEON BeeBee 3 KOLORY W-WA (243472286) - Aukcje internetowe Allegro

właśnie chcę kupić ten wózionapisz tylko czy jest lekki i w miare dobrą gatunkowo tkaninę bo w mojej okolicy nigdzie go nie mogę spotkać...

baaardzo proszę o radę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Simama mi odpowiada;-) i dla mnie jest lekki dam rade zniesc go pos chodach bardzo zwrotny ...........no i dziecku wygodnie co do tkaniny to jest chyba taka sama jak w kazdym wozku..........porownalabym ja do tej uzywanej przy deltimie nie wiem czy mialas mozliwosc ogladania deltima...dla mnie sa bardzo podbne.......... ogolnie oceniam ja na dobra ............jedymy minus jaki ma to torba bo nie posiada zadnych kiesonek i przegród i ja mamw niej ciagle bajzel............nic nie moge znalezc......... ale generalnie moge ci polecic ten wozek
firma solidna wozek am gwarancje na rok.......... my mamy jeszcze kojec tej firmy jak nam sie popsul to w czwratek byl zawieziony a w piatek z rana juz do odbioru.......... takze wszytsko szybko u nich sie dobywa

tynka, kochana jesteś... dzięki za odpowiedż, dzisiaj zaszalałam kupiłam na allegro fotelik od 0-18 kg. bo moje ogromne maleństwo wyrosło ze skorupy od 0-13 kg to " w szale" zakupów "kupie jeszcze bryke tą , bo nmam dość taszczenia do auto te mojej wielofunkcyjnej bryki chociaż jest bardzo komfortowa dla małego zostawię ją na spacery i zimne dni... jak co to jestem na gg 1225122:tak:;-):-):-):-):-):-)
jeszcze raz DZIĘKI :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a kombinezon na zime mamy taki:-D
bild141ha3.jpg

Śliczny kombinezonik i ... jak zawsze śliczna Laurunia :tak::-), a mi się wydaje, że ona wygląda tak jakby pytała zdziwiona: "... hee ... czy to już zima???" :sorry2::-D;-):-D

Słuchajcie, mój brat zamówił Hani na allegro chodzik. W czwartek wyjechał do Londynu a chodzik przysłali dziś. Okazuje się, że się zepsuł podczas transportu podejrzewam:wściekła/y:. Chyba mogę go zareklamowac? To znaczy problem tkwi w tym, że brat zamawiał ze swojego konta a teraz to ja będę reklamowała:confused:. Mam nadzieję, że rozumiecie;-).

reklama
ania mi sie wydaje ze mozesz reklamowac..........zadzwon do tego sklepu i powiedz jak sprawa wyglada........oni powinni juz dalej sprawe popilotowac

Do góry