reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Dzieki dziewczyny;-):tak: tez chcialam rozowy ale nie bylo:no: wybralismy ten granatowo blekitny..........taki najbardziej ubiwersalny nam sie wydawal no i pewnie altwiej bedzie go sprzedac.........w koncu co rok kupujemy nowy wozek:-p;-):rofl2: ku rozpaczy mojego meza:happy2::-D:-D:-D:-D podwojnego sie pozbylam teraz zcas na deltima i troche luzniej bedzie w domu:cool: a ten na prawde jest fajny wracam ze spaceru skaldam wozek , chowam do szafy i nic mi nie zagraca mieszkania:happy2:
Abeja, Karla fajne te wasze wozki :tak: jakbym miala bardziej ugodowego meza to tez mialabym rozowy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Bosz :szok: Abeja ... tobie to już na maxa z tym różem odjechało ;-):-D:-D:-D

Aph ... też mi koleżanka zaproponowała pożyczenie parasolki na wyjazd do BB, ale nie dość, że mi się nie podoba to jeszcze ciężko ją gdzieś zapchać :szok:
Nie obrazicie sie jak będę targać tę moją krowę, a raczej pomożecie mi ją wrzucić do pociągu :sorry:

MariaOla, w koncu Zuza to taka Pink Lady. A tak naprawde to chcielismy wziasc purpurowy, ale w sklepie były tylko te dwa, purpurowy i pink, a ten purple okazał sie uszkodzony.
Wogole to musielismy za tym wozkiem jechac az do Sosnowca (w gre wchodził jeszcze Krakow i Bielsko:-D). Bo juz w zadnej hurtowni ich nie ma, obdzwaniałam wiec sklepy, moze komus cos zostało i trafiłam. A jak zadzwoniłam do głownego importera tych wozkow to mi powiedział ze "własnie płyną" i będa za miesiąc...

Mariola no foteli fajny tylko ze w nim sie chyba to siedzenie pochyla tak? z tego co sie dowiedzialam w sklepie to z takimi fotelikami jest niewygodnie na tylnym siedzeniu bo jak wiadomo tylnie sie nie rozkladaja, wtedy trzeba fotelik przesuwac, jeszcze raz zapinac itd :-( no chyba ze cos zle wtedy zrozumialam... :-)

mysmy kupili ten Coneco Zenitha i jestesmy bardzoz adowoleni, w sklepie dalismy za niego 315 zl (w Boćku w Zabrzu).

FAMILY SHOP - Fotelik samochodowy 9-25kg Coneco Zenith

dokladnie taki, jest tam tez pokazany jak on sie orzklada;-)

Karlam .... możliwe ... ale coś za coś ;-):tak: w zamian mam składane podłokietniki, podstawkę na kubek, podnoszone oparcie (wysokość) i rozkładane, miękkie podusie dające wygodę póki młody jest mały, a które mogę ściągnąć jak podrośnie i mieć więcej miejsca na dupsko, a do tego czasu nie będzie mi w nim latał. No i nigdy więcej nie będę musiała kupować fotelika, bo on jest aż do 45 kg :szok: Niby dużo 500 pln , ale jako że będzie na 10 lat to wychodzi po 50 pln na rok, a to już grosze .... eh ... jakbym tylko miała skąd pożyczyć teraz gotówkę :baffled:
Bosz ... jestem w nim zakochana .... do tego stopnia, że mi się już zaden inny nie podoba .... cholercia, po co ja go znalazłam :wściekła/y:

Aha ... a do którego roku życia należy przewozić dzieci w fotelikach :confused:

dziewczyny, wszystko pieknie ładnie. Oba foteliki super. Ale niestety zaden z nich nie był testowany w crash testach. Ciężko wiec stwierdzić jak zachowałyby się podczas ewentualnego wypadku (a o ten jak wiadomo nietrudno). Wszystkie cechy o których pisałyscie są bardzo wazne, no ale co z bezpieczenstwem?
Ja mam troche zagwózdkę, bo z jednej strony szkoda mi kasy na fotelik za 600 zł a z drugiej strony.......

wklejam Wam link do strony z wynikami testów fotelików
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci

mojeauto.pl

MariaOla lec pusc totka, dzisiaj 4 bańki :-) a wiesz... zeby wgrac trzeba grac :-)

Karlam, jasne ze sie nie obraze. Bierz ja ( no moze nie doslownie ) ;-)

Co do wyjazdu to mi sie bardziej podoba termin w pazdzieniku, ale dostosuje sie. Ze mna nie ma problemu. :tak:

dziewczyny, wszystko pieknie ładnie. Oba foteliki super. Ale niestety zaden z nich nie był testowany w crash testach. Ciężko wiec stwierdzić jak zachowałyby się podczas ewentualnego wypadku (a o ten jak wiadomo nietrudno). Wszystkie cechy o których pisałyscie są bardzo wazne, no ale co z bezpieczenstwem?
Ja mam troche zagwózdkę, bo z jednej strony szkoda mi kasy na fotelik za 600 zł a z drugiej strony.......

wklejam Wam link do strony z wynikami testów fotelików
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie: salon samochodowy, wiadomo

reklama

:-)

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( ja bylam przekonana ze on jest bardzo bezpieczny....

Do góry