reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

.... wydaje mi się, że tego mojego fotelika nie uda się znaleźć w tych testach, bowiem jest on niedostępny w Polsce :no:. One są sprowadzane z USA i nie wierzę, żeby nie były testowane, szczególnie kiedy mają :

- opatentowany, unikalny system amortyzujący i stabilizujący w przypadku uderzenia (E.P.P. energy absorbing foam)
- dodatkowe zagłówki i zabezpieczenia boczne

ale już napisałam maila do sprzedawcy o wyjaśnienia :tak:

Acha i jakoś nie wydaje mi się, żeby nietestowane foteliki wypuszczano na rynek :sorry2:

reklama
Wszystkie foteliki dopuszczone do obrotu sa testowane :tak: Tylko nie wszystkie w ADAC (to test niezależnej niemieckiej organizacji konsumenckiej - na fotelik. info są jego wyniki). Np. Volvo nie testuje swoich samochodów w ADAC (te co np. Citroeny mają dużo gwiazdek), a ma bardziej zaawansowane systemy bezpieczeństwa. Te foteliki też pewnie mają swoje testy. Mysle ze akurat nie ma sie co zniechecac. Szczególnie jak jest z USA - bo tam pewnie zupełnie inne testy są "modne" niż w Europie...

Dziewczyny w Biedronce sa kurtki zimowe dla dzieci za niecale 20zl. Fajne na grubym polarku. I jakies sa w Realu za 10zl :-) ale nie wiem nie widzialam ich. Jak krotas potrzebuje to ta z Biedronki moge polecic, nam ja moja Mama kupila. Ponoc wiekszy wybor jest dla dziewczynek, ale i na chlopaka cos sie znajdzie. My mamy ciemno-brazowa.:tak: TYlko nie wiem do kiedy to jest. Moi Rodzice kupili ja w sobote.

Ja chciałam Hani kupić ta kurteczkę z Biedronki różową, ale był tylko rozmiar 68 i 74 a to przecież za mały:-(.

A ja zamówiłam na allegro chodzik-bujaczek dla Hani. Na razie chodzi mi głównie o ten bujaczek, bo Hania z leżaczka już wyrosła a teraz nawet jak leży na łóżku to macha nogami jakby sie chciała bujać:-D. A co do chodzenia to może na kilka minutek też ją zaczne wkładać, zobaczymy.

My mamy rozmiar 80 pisze ze jest od 75 do 80zm i jest ok. Troszke maluzu, no ale jak sie jakis cieplejszy sweterek ubierze, to bedzie akurat.
A rozmiary byly podobno do 86. :tak:

Wszystkie foteliki dopuszczone do obrotu sa testowane :tak: Tylko nie wszystkie w ADAC (to test niezależnej niemieckiej organizacji konsumenckiej - na fotelik. info są jego wyniki). Np. Volvo nie testuje swoich samochodów w ADAC (te co np. Citroeny mają dużo gwiazdek), a ma bardziej zaawansowane systemy bezpieczeństwa. Te foteliki też pewnie mają swoje testy. Mysle ze akurat nie ma sie co zniechecac. Szczególnie jak jest z USA - bo tam pewnie zupełnie inne testy są "modne" niż w Europie...

Kasia ty to jesteś prawdziwa skarbica wiedzy :tak::tak::tak: Dziękuję za każdy twój post :-)

reklama
Do góry