reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

też miałam taką sprawę ... kupiłam kumpeli buty na allegro ja wysłałam do nich tylko maila i podałam w nim dane tej kumpeli. Resztę ona załawiła sobie sama telefonicznie. No tylko kaskę przysłali spowrotem na moje konto.

A prawnie to wygląda tak, że moszesz wszystko zwrócić w ciągu 10 dni od otrzymaniu towaru, nawet bez podania przczyn.

Powodzenia

reklama
Skakanka, a jak na długość dziecina się ma? Bo jak pasuje jeszcze do pierwsszego fotelika to swobodnie może w nim jeździć. Bezpieczniej. A jak wyrosła to możesz kupić od 9 kg, te 9 kg orientacyjne. Mój np. jak miał 7,5 kg był w foteliku od 9 kg bo wyrósł na maksa i strasznie uwierał go pas w nóżki.
Bo takie kombajny foteliki podobno mniej bezpieczne niż te z mniejszym przedziałem wiekowym..

Kasia no w sumie masz racje bo te foteliki powinny byc na dlugosc raczej niz na kilogramy..A do pierwszego pasuje, ma cos 69cm ale jest pozyczony i chyba bede musiala go oddac;-)bo sie mojej szwagierce urodzil synek...Tylko nie wiem czy te foteliki sa faktycznie dobre od samego poczatku..

Mój demon ma ok. 75 cm i jest w tym większym foteliku na trzecim ząbku, wiec nie wykluczone że może pasować u ciebie całkiem si. Te większe są oki dla dzieci co same siedzą. My w sumie przesadziliśmy ze 2 tyg zanim prawdziwie siedział sam, ale woziliśmy pochylonego, więc ciężar się rozkładał tak, że nie obciążało mu osi kręgosłupa... Ale chyba i tak warto się wybrać do jakiegokolwiek sklepu i przymierzyć dziecko. Mi to dużo pomogło w wyborze.

Michas nie ma jeszcze 9 kg a juz jezdzi w takim foteliku :-) w poprzednim mu bylo za ciasno, te kg to tylko tak orientacyjnie :-) a cod o fotelika z linka to bardzo fajny :-)

Skakanka .... tam masz osoby, które już ten fotelik kiedyśtam kupiły. Możesz im rozesłać takie zapytania, jak się sprawuje i co cię tam nurtuje.
Ja też tak zrobiłam :tak:

Mariolka ... i jak wyszedł test fotelika u osób, które pytałaś??? ... Jestem ciekawa, bo też jesteśmy aktualnie na kupnie fotelika i nie mogę się zdecydować :crazy:

Skakanka ... fajny ten fotelik znalazłaś :tak:

reklama
TiTka .... wysmienicie, choć nie ma homologacji na Europę tzn testy tylko amerykańskie, a nie europejskie. Poza tym jedna z opinii dot. dziecka niepełnosprawnego - i jeśli jemu jest wygodnie i bezpiecznie to i mojemu szkrabowi powinno. Więc stanęło - Kupujemy Eddie Bauer'a :-D:-D:-D z czego jestem przeszczęśliwa, bo mój skarb będzie się woził jak prezesunio :-)

Do góry