reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

oj nie chodzilo mi o to ze Ty kupujesz cos ze wzgledu na marke, ale o to ze czesto sama marka podbija cene i to duzo niestety, napewno kazda z nas chce by jej dzidzia byla bezpieczna podczas jazdy ale nie kazda moze wysuplac taka kase, a tak btw to mysmy kupili pierwszy fotelik chicco za ponad 300 zl i w sumie zalujemy bo tanszy tez by sie swietnie spisal :-)

reklama
Antoś jak się urodził to dostał w prezencie tyle pięknych czapeczek zimowych z polarku, mieciutkie, milutkie. Tamtej zimy wszystkie byłY ZA DUżE A TERAZ WSZYSTKIE SA ZA MAłE:szok::wściekła/y::wściekła/y:. i MUSZE KUPOWAć NOWE, TAMTYCH ANI RAZU MU NIE ZAłOżYłAM:no:.

z czapkami i butami siedem swiatow zawsze...trudno dopasowac tak,zeby nie spadaly albo,zeby nie sciagaly..:wściekła/y:

Prawda :tak: U mnie też dużo kupionych i nie pasowało, albo do pory roku albo do głowy rozmiaru ;-)
A teraz kupuję po prostu w sklepie co można oddać i takie "na teraz". Albo z małym w roli modela. :-)

Co do rozkładania fotelików - jako że już mam takowy - powiem wam, że jest lepiej niż się w sklepie wydaje, bo siedzenia samochodowe jakoś tak bardziej są pochyłe. Ale mój demon mały w takim rozłożeniu spokojnie śpi, wręcz zasypia w tym foteliku lepiej niż w nosidle (pewnie dlatego że mu wygodniej z nóżkami).

zakupilam na allegro łózeczko turystyczne-kojec chicco
bardzo fajne, ale moj nie chce sie w tym bawic, placze jak odejde na krok

a czy dzieci moga w tym spac?
bo materacyk troszke miekki, i nie chce aby to szkodzilo na jego kregoslup

co do fotelikow do samochodu, tez nie usmiecha mi sie wydawac tyle kasy
ale chce kupic taki ktory bedzie bezpieczny i wysoko notowany w atestach
na jakie sie zdecydowalyscie?

Ewa, mój tez w kojcu nie siedzi cicho, chyba ze ja stoje obok. ale czasami jestem zmuszona go tam wsadzic i wyjsc z pokoju, bo inaczej on przraczkuje do mnie np dp kuchni jak gotuje i stoi trzymajac sie moich nóg:dull:
Filip spi w kojcu na wyjazdach, tzn u nas to jest łóżeczko turystyczne-kojec.
a fotelik kupilismy maxi-cosi priori. od urodzenia Filip jezdzi w maxi-cosi, podobaja sie nam, sa bezpieczne i nie zamierzamy póki co zmieniac firmy

reklama
Do góry