reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Karlam:sorry2:no to juz zrozumialam o co biega;-)na to tez nie zwracalam uwagi..Mam nadzieje,ze sie nie bedzie pielucha przesuwac i bede z nich zadowolona...

Dziewczyny, a jak u was z fotelikami samochodowymi .... mój jest niby do 10 kg, ale chciałabym teraz kupic nowy taki od 9 kg najlepiej do 36 kg z podłokietnikami, zdejmowaną tapicerką, 5-punktowymi pasami. Spodobał mi sie gadżet w postaci wysuwanych podstawek do np. napojów, tylko, że wszystkie które trafiłam były od 15 kg :wściekła/y:
Wiem, że wiele z was szpera po allegro, stąd moja prośba, jakbyscie na coś fajnego trafiły to chętie zobaczę link :tak:

mysmy dzisiaj kupili fotelik coneco zenith, on jest od 9 do 25 kg. z tego sie orientowalam te do 36 kg nie rozkladaja sie za dobrze do spania :-(

Skakanka no wlasnie ja kiedys kupial piekne nawet z trzema guzikami ale tak waskie w kroku ze zsuwaly sie z pieluchy :-( MASAKRA :-(

Z drugiej strony testy są przy waleniu 50km/h w ścianę. Raczej prawdziwe wypadki wyglądają inaczej... ;-) Sama mam fotelik Chicco, dość tani z tych drogich i dość dobrze wypadł w ADAC

Z drugiej strony testy są przy waleniu 50km/h w ścianę. Raczej prawdziwe wypadki wyglądają inaczej... ;-) Sama mam fotelik Chicco, dość tani z tych drogich i dość dobrze wypadł w ADAC

chicco na czym innym zarabia zeby zrobić testy. ostatnio patrzyłam w ich sklepie czapkę dla Filipa - 100 zł:angry::angry::angry::crazy:. ja dla mnei to szaleństwo. nie mówię już o cenach pajacyków czy sweterków:no:

reklama
A ja nie mam auta, więc nie mam problemu z fotelikiem, ale za to mam problem z przemieszczaniem się:wściekła/y:. Niestety pozostaje autobus, do którego tak ciężko wsiąść samemu z wóżkiem jak nikt nie pomoże:wściekła/y:.

A tak poza tym to kupiłam dziś Hani w lumpku buty, takie półkozaczki, bo w swoich adidaskach już jej nóżki marzły mimo 2 par skarpet:-D. Na zime pomyślę już o porządnych butach, ocieplanych korzuszkiem, ale póki co nie stać mnie, o!! Muszę zadowolić się butami z lumpku, ale i tak są bardzo ładne:tak::-).

Do góry