reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Nam też się spodobały te foteliki Coneco od 9 do 25 kg i na taki się chyba zdecydujemy :tak:
A ciuchy są obłędnie drogie, nie wspominając już o o butach :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witkowi też ostatnio zmarzły stópki w bucikach, które dotychczas nosił :szok: Czyżbym miała kupować mu już takie normalne buty mimo, że jeszcze nie chodzi czy zakładać mu kozaczki, dla dzieci niechodzących :eek:?

reklama
Filip działa bez butów. miałam 2 pary takich butków ze smyka na 9-12 miesięcy i są za małe na niego:szok:. dł stopki ma prawie 13 cm:baffled:. wiec zakładam mu rajstopki i skarpetki, jak uśnie na spacerze, to przykrywam, bo jak nie śpi, to nie da sie przykryc.
no i buty tez ściaga. ale wczoraj w tesco kupilam mu takie półbutki z polaru na normalnej podeszwie. ciekawe na jak długo da se je załozyć

dziewczyny dokladnie o te rajstopki mi chodziło.
Zuzka dostała paczke z Irlandii a w niej przepiekne dwie kurtki na zime, super polar, spodniachy.. do tego w lumpeksie kupilam jej zajefajna czape. Normalnie bedzie zimowa krolewna...
Zamowilam tez u kuzynow bodziakiz dlugim rekawem, bo na allegro nie dosc ze nie ma nic ładnego to jeszcze drozyzna. W sklepach tez nic.

Tez mam problem z butami bo wszystkie albo jej spadaja albo sciaga....
A body zamowilam wlasnie na allegro..

Skakanka Fajne te bodziaki. Ja się przekonałam, że najlepiej kupować bodziaki z zapinką przy szyi, bo takie rozchylane tylko po założeniu dają niezły dekolt. Na lato to jeszcze może być, ale na zimę przydałoby się by dziecko miało trochę tą klatką zasłoniętą, a nie odsłoniętą tym bardziej, że mam synka a nie córcię ;-)
Muszę poszukać jeszcze jakiejś czapki i rękawiczek, a w klepach na razie pusto w tym zakresie :szok:

Monisia ... u nas w Smyku były ostatnio czapki i dość duży wybór :tak:, kilka fajnych bodziaków też udało nam się tam kupić :-)

oops, chyba wyraziłam się źle :-)
Poprostu ja nic ładnego ani w sklepach ani na allegro nie znalazłam. jak było ładne, to potwornie drogie :/

tylko widzisz - coś za coś, albo dobra cena, albo prawdziwe testy przeprowadzone na fotelikach i dobre materiały (szczególnie te niewidoczne dla użytkownika)... taka jest prawda

cos za cos? a jak kogos nie stac na takie drogie foteliki? czesto te tanie tez sa z atestami, a z tych drozszych to glownie placi sie za marke...

reklama
cos za cos? a jak kogos nie stac na takie drogie foteliki? czesto te tanie tez sa z atestami, a z tych drozszych to glownie placi sie za marke...

nie bede dyskutowac na ten temat zeby nie było jakis nieprzyjemnosci. ja moje wiadomosci mam poparte informacjami z pewnego źródła.
i nie jestem osobą kasiastą, a raczej niepracujacą :-). i nie kupuję zeby czegoś tylko dlatego, ze ma firmowy napis
jednak sporo jeździmy samochodem z dzieckiem i zależy nam na jak najwiekszym bezpieczeńswie.

Do góry