reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
My kupimy chyba Coneco Zenith, ale podoba sie nam Maxi Cosi Tobi (tylko jest 3x drozszy bo nie ksztuje 320 a 920:no:)
No i brałam udział tu na BB w konkursie o fotelik... kto wie.. rozwiazanie 10 wrzesnia

Mam pytanko: do jakiej pozycji rozkładaja sie te foteliki 9-36 kg? My mamy ten średni fotelik i on sie tak śmiesznie rozkłada, nie przechyla sie samo oparcie tylko cały fotelik. Jak plecki leżą to nogi są w górze i wydaje mi sie ze to niewygodnie jest dziecku w takiej pozycji. A jak rozkładają sie te najwieksze foteliki?

Mam pytanko: do jakiej pozycji rozkładaja sie te foteliki 9-36 kg? My mamy ten średni fotelik i on sie tak śmiesznie rozkłada, nie przechyla sie samo oparcie tylko cały fotelik. Jak plecki leżą to nogi są w górze i wydaje mi sie ze to niewygodnie jest dziecku w takiej pozycji. A jak rozkładają sie te najwieksze foteliki?

wlasnietak. one wszystkie chyba tak samo, nie wiem jak bebe confort. ale to chodzi o to zeby fotelik był stabilny i jak najmniej elementów ruchomych

no i odebralismy zoopera, jest super :-)

co do fotelikow to nam sie spodobal z coneco od 9 do 25 kg :-)
to zawsze wiecej niz te do 18 kg :-)
co do ich pochylania, to chyba nie ma takich rzeby sie same oparcie pochylalo, ale mnie to akurat sie podoba :-)

Jesli moge cos doradzic jako "doswiadczona mama ;-)" to przydaje sie i kombinezon i kurteczka ...na spacerki stosowalam kombinezon ale gdy szlam na zakupy bralam spodenki i kurteczke, ktora mogam zdjac i Emilka mi sie nie przegrzewala:tak:

Trafna uwaga :tak: Jesteś nieoceniona :-D

Ja mam kurteczki na jesień i zimę, a kombinezon mam na 80 cm i zastanawiam się czy kupić jeszcze na 86 :baffled: Jak myślicie czy mój synek urośnie aż tyle przez jesień i zimę skoro ma teraz 71 cm?

Monika na zapas to lepiej chyba nie kupowac, jak ma 71cm to nie sadze,zeby az dorosl przez zime do ubranek 86....

Byłam dzis w szmateksie (nie jednym), wydałam 65zł i zakupiłam roche ubranek dla Zuzi (m,in puchową rozowa kamizelke Marks&Spencer za całe 14 zl).
Jestem bardzo zadowolona!!!! Musze tylko uzupełnic zapas bodziakow z dlugim rekawem bo ze wszystkich Zuzka wyrosła. Juz uruchomiłam"kontakty" na wyspach, coby mi cos wysłali w paczce bo tam sa sporo tansze i lepsze jakosciowo. No i czekam az babka, sprzedajaca na allegro wystawi na aukcje rajtki z abs-em :-) Ma nówki, w dobrej cenie (9,99), duzo wzorów i sliczne... a u nas juz tak strasznie pizga....
zreszta wogole... od 3 dni pada NON STOP. Nie przestało nawet na 10 minut :wściekła/y:

reklama
... u nas pogoda identyczna ... już nam nawet "pięknie" centrum zalało :no:.
Abejka ... jak ta babka z allegro wystawi już te aukcje z rajtkami wyposażonymi w ABS :-D;-) to podaj proszę linka, jeśli możesz .... bo też szukam takich i znaleźć nie mogę :zawstydzona/y:

Do góry