reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
O bosh O____O normalnie szok, nigdy bym chyba dziecka nie posadzila w czyms takim.
Tynka ma racje wyglada jak narzedzie tortur O_O
koromyslo O_O nie znam takiego slowa

straszne to krzesełko. niekupiłabym:no:
ale powiem też tak, że jakb to było jedyne dostepne krzesełko to moze bym skorzystała i był je upiększyła, bezpieczeństwo dziecka w nim sprawdziła i już:rofl2:

Zastanawiałyście się nad ubiorem dzieci jesienią i zimą? Macie już jakieś kombinezony, kozaczki czapki, szaliki? Kiedy kupować czapcie, teraz już czy jeszcze główka może dzieciom urosnąć?

Ja mam kombinezon kupiony za 14,99 w Biedronce. na 86cm. Ma butki i rekawiczki jakst na takim dosyc grubym polarku, mysle ze wystarczy.
A procz tego chce jeszcze kupic Robertowi jakas grubsza kurtke, bo dostal od Dziedkow ocieplane spodnie.
Co d oczapki to mamy z polaru na 45cm, Mam nadzieje, ze bedzie dobra, bo w sumie w ubieglym roku zima zaczela sie w styczniu, to nasze dzieciaczki beda juz mialy ponad rok. :szok:

Ja mam kombinezon na 80 i zastanawiam się czy Witkowi wystarczy czy nie. Na razie ma 71 cm. Czapki brak, a na nóżki mam takie śmieszne kozaczki dla dzieci, które jeszcze nie chodzą. Dostałam je w spadku :-)

A macie coś w rodzaju śpiworka do wózka czy będziecie przykrywać kocykiem?

W naszym wozku (Tino-Jedo) nosidlo zmienia sie w spiworek do wozka. :tak:Ale czy bedziemy go uzywac?? ZObaczymy jakie temperatury bada. A druga strona, to ciekawe czy Robert bedzie chcial siedziec w takim spiworku, bo Jego wszystko interesuje i z kocyka juz teraz sie wykopuje ze zloscia. :no:

reklama
No właśnie ja się zastanawiam, czy kupować kombinezon:confused:. Nie wiem, czy Hania będzie chciała siedzieć w takim grubum kombinezonie:confused:. Może lepiej właśnie ocieplane spodnie i kurtkę? Tzn. kurtkę już ma, bo dostała w prezencie jak jej jeszcze na świecie nie było:-D:-D.

Do góry