reklama
A
ania_zywa
Gość
To ja też poproszę linka na te rajstopki. A u mnie pogoda nawet nawet, się dziś zanosiło na deszcz, ale nie padało, a wczoraj to nawet mi za ciepło było i słoneczko świeciło:-). Ale wiatr wieje niesamowicie, brrr!
T
tynka
Gość
Monika aph nie ma sparwy;-)
Abejka ja tez chce ten namiar bo Ntalka staje na nogi i boje sie ze mi szpagat wywinie
Abejka ja tez chce ten namiar bo Ntalka staje na nogi i boje sie ze mi szpagat wywinie
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Kobitki znalazłam na allegro rajstopki z ABS-em, ale od rozmiaru 80
_yorker_rajstopy_antyposlizgowe_z_abs_80_86.html
_yorker_rajstopy_antyposlizgowe_z_abs_80_86.html
T
tynka
Gość
Dzieki Mamcia :-) ja skorzystam na pewno dla Emilki jak znalazl
T
tynka
Gość
juz kupilam 2 pary
MamaAntosia
Szybka jesteś;-).
T
tynka
Gość
Maz wyszedl na mecz do kumpla wiec nie wisial mi ad glowa i nie brzeczal ze znowu na allegro buszuje no a dzis postawilam go przed faktem dokonanym i tyle mial do gledzenia kasa juz poszla wiec pozamiatane a ta firma jest bardzo dobra mialam dla dziewczynek skarpetki z tej firmy nawet te modele maja wystawione na allegro sa fajne bo sie tak bardzo nie mechaca i praktycznie cigle wygladaja jak nowe
MamaAntosia
tylko aukcja z rajstopkami niestety juz zakonczona, kupiłas ostatnie 2 pary:-), nie zwróciłam uwagi, ze juz sie konczy. No ale kto pierwszy ten lepszy;-).
reklama
T
tynka
Gość
Kupilam rozowe nr 7...........wydaje mi sie to malo twarzowy kolor dla Antosia;-)
Podziel się: