reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
To ja też poproszę linka na te rajstopki:tak:. A u mnie pogoda nawet nawet, się dziś zanosiło na deszcz, ale nie padało, a wczoraj to nawet mi za ciepło było i słoneczko świeciło:tak::-). Ale wiatr wieje niesamowicie, brrr!

Maz wyszedl na mecz do kumpla wiec nie wisial mi ad glowa i nie brzeczal ze znowu na allegro buszuje:-p no a dzis postawilam go przed faktem dokonanym:-D i tyle mial do gledzenia:cool2: kasa juz poszla wiec pozamiatane:happy: a ta firma jest bardzo dobra mialam dla dziewczynek skarpetki z tej firmy nawet te modele maja wystawione na allegro sa fajne bo sie tak bardzo nie mechaca i praktycznie cigle wygladaja jak nowe:tak:

tylko aukcja z rajstopkami niestety juz zakonczona, kupiłas ostatnie 2 pary:-), nie zwróciłam uwagi, ze juz sie konczy:zawstydzona/y:. No ale kto pierwszy ten lepszy;-):-D.

reklama
Do góry