reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Skakanka ......... :rofl2::rofl2::rofl2:

A ja z kolei broń boże smoka .... na wymioty mi po tym lateksie szło :sick:, ale za to kciuki tak namiętnie ssałam że hej, moi rodzice już wychodzili z siebie i do dziś krążą legendy o tym jak smarowali mi kciuki różynymi świństwami, żebym tylko nie ssała ... a pomysłowa Mariolka zlizała wszystko, splunęła na podłogę i dawaj dalej ssać :tak: W końcu chodziłam z zawiązanymi bandażem kciukami :szok: bandaże były na tyle fuj, że się w końcu oduczyłam

Grunt do mieć dobry pomysł :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Antoś od urodzenia nie tolerował smoka, pluł na odległość, odruch wymiotny itp. A kilka dni temu nie mogłam go uspać za chiny ludowe i zdesperowana dałam mu smoczka i od tej pory nie wypuszcza go z ust:baffled:. W tvnstyle pediatra mówił, że od 6 miesiąca należy odzwyczajać dziecko od smoczka, bo nie ma już ono takiej potrzeby ssania i ssie jedynie z przyzwyczajenia. A mój Antek wszystko na odwrót, jak trzeba odstawiać to on się właśnie nauczył:tak:.

bardzo przeprasza,ze sie wtracam...
ostatnio lekarze zachecaja do dawania noworodkom i niemowletom smoczkow,gdyz wedlug obserwacji smoczki przyczyniaja sie do zmniejszenia ryzyka tzw. smierci lozeczkowej.
jeszcze raz przepraszam za wtracanie sie...

reklama
Do góry