reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Hej, A czy zastanawiałyście się nad zakupem używanego fotelika tylko markowego np. maxi cosi lun romera? Co o tym sądzicie?
hm... mnie sie wydaje, ze te foteliki nastepne moga byc bardziej zuzyte niz te 0-13. bo jednak dzieci juz wieksze z nich korzystaja, jedza ciasteczka, pija soczki w foteliku.
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
Elżbietka też tak myśle.
Elma
Małgosia
Jessuu aż mnie ciarki przeszły...Jaka to straszna tragedia dla tej Mamy... Światełko dla małego Aniołeczka
[*] :-(
[*] :-(
Dzięki Mariola.
Abeja my też go oglądaliśmy ale tylko w necie. Maciek wybiera się na spacer po sklepach z fotelikami, żeby je obmacać Kurcze, a czemu będzie macał je a nie mnie? ;-)
Zgadzam się z Elą. Te większe foteliki są już zużyte. Tym bardziej, że nie wiemy jak były poprzednio użytkowane, czy ktoś dbał o nie i czy ich konstrukcja nie jest uszkodzona.
Abeja my też go oglądaliśmy ale tylko w necie. Maciek wybiera się na spacer po sklepach z fotelikami, żeby je obmacać Kurcze, a czemu będzie macał je a nie mnie? ;-)
Zgadzam się z Elą. Te większe foteliki są już zużyte. Tym bardziej, że nie wiemy jak były poprzednio użytkowane, czy ktoś dbał o nie i czy ich konstrukcja nie jest uszkodzona.
K
kasiulka0901
Gość
światełko dla małego Aniołka
[*]
[*]
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
Kochane powiedzcie mi czy kupujecie uzywane ubranka dla Waszych maluszków?
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
W sasiednim miasteczku co tydzień odbywaja sie targi i właśnie tam kupuje wiele rzeczy dla małej..Wogóle nie widać na nich sladów uzytowania. Wiadomo ze małe dzieci szybko rosną i nie ma sensu płacic za ubranka kupe kasy. Kupuje małej zazwyczaj firmowe ubranka za 2 a max 3 złote bo takie sa tu ceny
reklama
Ja tez nie mam nic przciwko uzywanym ciuchom szczegolnie ze w tym wieku dzieci tak szybko rosna ze nie zdaza niczego zniszczyc. U nas sa garage sale i jak sie trafi na cos dobrego to takie ciuchy mozna kupic za pare centow.
Podziel się: