reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Hej, A czy zastanawiałyście się nad zakupem używanego fotelika tylko markowego np. maxi cosi lun romera? Co o tym sądzicie?

reklama
Hej, A czy zastanawiałyście się nad zakupem używanego fotelika tylko markowego np. maxi cosi lun romera? Co o tym sądzicie?

hm... mnie sie wydaje, ze te foteliki nastepne moga byc bardziej zuzyte niz te 0-13. bo jednak dzieci juz wieksze z nich korzystaja, jedza ciasteczka, pija soczki w foteliku.

Dzięki Mariola.
Abeja my też go oglądaliśmy ale tylko w necie. Maciek wybiera się na spacer po sklepach z fotelikami, żeby je obmacać :tak: Kurcze, a czemu będzie macał je a nie mnie? ;-):-D

Zgadzam się z Elą. Te większe foteliki są już zużyte. Tym bardziej, że nie wiemy jak były poprzednio użytkowane, czy ktoś dbał o nie i czy ich konstrukcja nie jest uszkodzona.

W sasiednim miasteczku co tydzień odbywaja sie targi i właśnie tam kupuje wiele rzeczy dla małej..Wogóle nie widać na nich sladów uzytowania. Wiadomo ze małe dzieci szybko rosną i nie ma sensu płacic za ubranka kupe kasy. Kupuje małej zazwyczaj firmowe ubranka za 2 a max 3 złote bo takie sa tu ceny

Ja tez prawie tylko uzywane, nie mam jakiegos halo;-):-p,ze jakies inne dzieci je wczesniej nosily.

reklama
Ja tez nie mam nic przciwko uzywanym ciuchom szczegolnie ze w tym wieku dzieci tak szybko rosna ze nie zdaza niczego zniszczyc. U nas sa garage sale i jak sie trafi na cos dobrego to takie ciuchy mozna kupic za pare centow.

Do góry