reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Witam.Jestem nowa i chciałabym sie dołączyć do rozmowy,
jak wy jestem styczniową mamuśką, mam ciężki wózek i ciężkiego synka:-p.Ale spacery to przyjemność.....Można popróbować z wielkością kółek z tyłu większe z przodu mniejsze . Wtedy łatwiej się pcha wózeczek. Pozdrawiam:-)

reklama
Witamy anarl wśród Mam Styczniowych!
Powiem wam dziewczyny, że zaczynam się przekonywać do mojego wózka. Tak jak pisze anarl rożne koła się sprawdzają. Te małe przednie idealnie biorą zakręty - zero wysiłku, a tylne - pompowane całkiem nieźle amortyzują. Tylko rozmiar wózka mnie nadal nie zadowala. Ale tak jak piszecie, nie będzie mi dane się nim znudzić bo niedługo trzeba będzie kupować nowy - odpowiedni do Filipowych rozmiarów.:-)

Witam Anarl:-)
Fogia-mozna powiedziec ze mam prawie identyczny wozek i jestem bardzo z niego zadowolona,jedyny minus jest taki ze po zlozeniu zajmuje duzo miejsca w bagazniku.Moj maz takze uparl sie na taki i nie bylam zbytnio przekonana.Minusem jest takze ze przednie kolka bardzo szybko mi sie wyrobily(blokowaly sie),Ale ten model ktory ja mam jest z haucka i tu tkwi chyba problem:tak:.
A tu jest link do wozka jaki ja mam;
eBay.co.uk: HAUCK JEEP CARROT INFINITY TRAVEL SYSTEM PRAM CAR SEAT (item 190116237574 end time 04-Jun-07 23:30:00 BST)

Kama83 mam pytanie co do tego wózka. Ile ma cm długości i czy jeżeli jest spacerówka to czy można oparcie zmienić do pozycji leżącej.

reklama
Do góry