reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

fogia ja mam wózek Hauck, co prawda inny model, ale mam.
nie jestem zadowolona za bardzo. Ma zalety, ale tez wady i to takie,że kolejnym razem kupiłabym inny wózek.
A słyszałam opinie o trójkołówkach tej firmy że zdarzają się takie,że przechylaja się na jedną stronę.

a mi sie podobaja dwa wózki ( jak na razie)
CHICCO CT 04 SUPER PROMOCJA !!!KOLOR MANHATTAN !!! (198816326) - Aukcje internetowe Allegro

i loola
Wózek spacerowy BEBE CONFORT LOOLA - WYSYŁKA 0 (196390629) - Aukcje internetowe Allegro

tyle tylko,że jak Bebe confort loola to bym kupowała z budką.

bardzo prosze o opinie o tych wózkach :)

reklama
kasiulka mój kuzyn ma ten chico i są z żona bardzo zadowoleni. Fajne w tym wozku są te większe niz normalnie kólka. Niby małe, a jednak większe. Wózek jest fajny, lekko się go prowadzi, super skrętny..

Co do Bebe Conforta loola - też go oglądałam. Ale w wersji z budka to już za drogi interes. Zresztą - nawet sam stelaż to juz kupa forsy.
Jakby byl tanszy bylby moj tzn. Zuzy :-)

Abeja mój obecny wózek waży 17 kg + Filip 8kg, tak więc mogę mieć dosyć prawda? Też wątpię czy istnieje możliwość zakupu lekkiego wózka z takimi kołami ale tak jak pisałam do tych 11 - 12 kg jeszcze ujdzie. Nie wiem, ale jakoś cały czas jestem uprzedzona do tych plastików. Zrobię tak jak podpowiadasz pójdę do sklepu i przynajmniej popróbuję z różnymi wersjami. Problem jest w tym, że w naszej małej miejscowości wybór artykułów dziecięcych jest naprawdę niezadowalający. Na szczęście pozostaje jeszcze allegro, a jak już zdecyduję się na jakieś koła (bo tylko z tym mam problem) to może znajdę taki który będzie nam odpowiadał.
kasiulka chcę Cię uprzedzić co do firmy, która sprzedaje wózek chico - baby - maxx. Kupowaliśmu u nich nasz obecny wózek wielofunkcyjny, niby przesyłka ok, kontakt dobry, ale jak nam się popsuł to zaczęły się schody. Na początku obiecali nam, że przyślą cały nowy wózek, a tego nawet nie musimy im odsyłać!!!!!! Też byliśmy zaskoczeni. Później przez jakiś czas była cisza. Dzwoniliśmy do nich przez kilka dni ale nigdy nie mogliśmy zastać osoby, która była odpowiedzialna za reklamacje. Kiedy w końcu nam się udało poprosiliśmy o zwrot pieniążków i umówiliśmy się na odesłanie wózka. Po kilku dniach przychodzi nam zepsuta część i to wcale nie dostarczona do nas tylko kurier zostawił ją u sąsiadki bo nas nie było w domu. I znowu się zaczęło: telefony do firmy: stara śpiewka, że nie ma pracownika itp. Jednym słowem wielki syf. Sprawa stanęła na tym, że odesłaliśmy im tą część na ich koszt i musimy to zrobić jeszcze z całym wózkiem. Mam nadzieję, że już nie będziemy mieli więcej z nimi żadnych problemów.

w nasyzm wozku mamy piankowe kola, czyli plastiki ;-) i ja jestem zadowolona bo wozek przez to jest lzejszy o dobre 4 kg a poza tym nie martwie sie ze mi opona strzeli :-)

Oskarek uwielbia ta hustawke
a wlasciwie jest to 3 w 1 -hustawka, lezaczek i bujaczek
hustawka i lezazek do 10 kg, wiec tylko jeszcze 2 kg i koniec :(
a bujaczek, taki fotelik dla dziecka do 18 kg
polecam z Fisher Price
samao husta, 2 predkosci i muzyczka
super, dziecko sie zajmuje, lubi to, w dodatku zabaweczki nad nim wisza

Żadna fascynacja nie trwa wiecznie, niestety :-:)confused:. U nas już wszystkie zabaweczki straciły na atrakcyjności, teraz ręce mamy są na topie :-D.

Oskarek uwielbia ta hustawke
a wlasciwie jest to 3 w 1 -hustawka, lezaczek i bujaczek
hustawka i lezazek do 10 kg, wiec tylko jeszcze 2 kg i koniec :(
a bujaczek, taki fotelik dla dziecka do 18 kg
polecam z Fisher Price
samao husta, 2 predkosci i muzyczka
super, dziecko sie zajmuje, lubi to, w dodatku zabaweczki nad nim wisza

my ja mamy od dawna i jakos zainteresowanie srednie ;-)

reklama
JA MYSLALAM NAD KUPNEM HUSTAWECZKI BO NASZE ZABAWKI TEZ POSZLY NA BOK NIC JUZ NIE POMAGA NAWET NOSZENIE :-( CIAGLE PLACZE NERWI SIE JA JUZ NIE WIEM CO Z TYM URWISKIEM ROBIC:no: DOBRZE ZE W WOZKU JEZDZIC LUBI TYLKO CIEKAWE NA JAK DLUGO :sick:JESTEM WYKONCZONA NAWET SIUSIU NIE MOGE ZROBIC:-p

Do góry