reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
U nas jest identycznie. Nie masz wrażenia, że Twojemu dzieciątku jest w nim ciasno?

Moze sprawia takie wrazenie,ale widze ze Dominikowi jest dobrze i ma swobode w poruszaniu sie w nim.Pozatym ma jeszcze sporo miejsca po bokach i jezeli chodzi o spanie to bez problemow zmienia sobie pozycje.Szkoda tylko,ze w tym wozku moze spac tylko na pleckach:-(.

Witam wszystkie Styczniowe Mamusie i dziękuję za miłe powitanie. Jestem wdzięczna Fogii za pomoc i zachętę do dołączenia na forum.
Więcej informacji na mój temat: Jestem mamą Filipka. Filip urodził się 13 stycznia o 8.45. Dzień po moich urodzinach i dlatego śmieję się że dostałam go na urodziny.Ważył 3.2 kg miezył 55cm a ocena to 8 :)Chętnie dołączę się do waszych rozmów pozdrawiam ciepło....

Oglądałam zdjęcia Twojego Filipka Elżbietko... Pokazywałam nawet swojej mamie i babcia myślała że to nasz Filip. Hi hi hi... Szczerze mówiąc są podobni jak narazie.... może to z powodu tego samego wieku a może też i imienia. Pozdrawiam!

Witam wszystkie Styczniowe Mamusie i dziękuję za miłe powitanie. Jestem wdzięczna Fogii za pomoc i zachętę do dołączenia na forum.
Więcej informacji na mój temat: Jestem mamą Filipka. Filip urodził się 13 stycznia o 8.45. Dzień po moich urodzinach i dlatego śmieję się że dostałam go na urodziny.Ważył 3.2 kg miezył 55cm a ocena to 8 :)Chętnie dołączę się do waszych rozmów pozdrawiam ciepło....
Polecam się na przyszłość.:-)

dzieci rwia sie juz do siadania
lada chwila będzie trzeba kupić fotelik do karmienia
czy macie jakąś wiedze na ten temat? czy wiecie jaka firma najleppsza
jakie funkcje powinien miec fotelik?
czy powinien byc na kółkach czy lepiej nie? bo jak dziecko ruchliwe to żeby nie odjechało :)
czy juz planujecie zakup w najblizszym czasie?
macie jakis faworytów?

reklama
Ja już mam krzesełko od dość dawna, gdzieś tu wklejałam link :dry:
Przy zakupie dla mnie najistotniejsze było by był plastikowy i ze zdejmowanym pokrowcem do prania, bo nie chciałam by po miesiącu wyglądał jak pole walki.
Poza tym chciałam by się rozkładał na krzesełko i stolik, no i by miał szerokie siedzisko, by na dłużej wystarczył. Moje krzesełko ma jeszcze dodatkową wkładkę dla maluszków i regulowane oparcie siedziska. No i oczywiście pięciopunktowe pasy i podnóżek (zdejmowany). Poza tym rozkłada się na niewielkie części, tak że będę mogła je złożyć i wyciągnąć dla siostrzyczki ;-)

Ewa .... jakby co, to masz mnie na gadu ... prawda?

Do góry