reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
NO TAK SZCESCIE:-) TYLKO GDZIE PO TAKI MALY CHALPIE Z WOZKIEM JEZDZIC:-DJA ZWARJUJE NIE DLUGO :szok:WYKONCZY MNIE TEN MOJ SYNUS:-p

No i kupiliśmy Filipowi wózek. Baby Design, wózek dziecięcy, foteliki samochodowe, krzesełka do karmienia, artykuły dziecięce, foteliki samochodowe, krzesełka do karmienia, wózek dziecięcy, artykuły dziecięce model cosmo. Niestety nie taki jak chciałam. Miała być spacerówka, a wyszło nie wiadomo co. Ani to spacerówka, ani głęboki, niby wielofunkcyjny. :no:Pewnie zastanawia Was moja niechęć do nowego nabytku, ale to wszystko przez to, że uparł się na niego mój mąż. :wściekła/y:I niestety nie dało się go przekonać, że Filip szybko z niego wyrośnie. echchchch.:sick:

no super to może i on jest. fakt, że ma wiele zalet. problem w tym, że jest bardzo krótki. mój Filippo jest długaśny, zakładam mu już rozmiar 74. jak zrobiłam z wózka spacerówkę i posadziłam Filipcia na półleżąco to brakowało mu tylko ok 10 cm. do podnóżka. a jak leży w gondoli to też się ledwo mieści i na długość i na szerokość. mąż twierdzi, że wiecznie to on nie będzie rósł w takim tempie. a jak będzie to co? za pół roku mam kupować następny?

aha no to zmienia postac rzeczy, ale Fogia co sie przejmujes z;-) jak wyrosnie to powiesz mezowi "a nie mowilam" i pojdziecie kupic nowy wuzek hehe, maz nauczy sie ciebie sluchac nastepnym razem ;-) a ten sprzedacie ;-)

tak jest..Następnym razem Ty zaplanujesz inwestycję..:) A propos wózków..Kubuniek też się już do gondoli ledwo mieśćił..Czasami mu musze zakładać rozmiar 80,ale standardowo jest już 74.. Ale na szczęscie mamy niezły wózek,wiec jest ok..

Wózek posiada 3 niezależne funkcje zmieniające sie wraz ze wzostem dziecka:
od 0 do 6 miesięcy ( nosidełko)
od 6 do 12 miesięcy (głęboko-spacerowy)<--tego już uzywamy
od 12 miesięcy ( typowa wygodna spacerówka) - dziecko rośnie a wózek zmienia się dostosowując do potrzeb.

WYPOSAŻENIE :

zawieszenie na sprężynach
dodatkowa amortyzacja siedziska
chromowane, pompowane koła
chromowane elementy (profil boczny, rączka)
regulowana wysokość rączki
przekładana rączka
przekładana budka
dopinana barierka i tacka zabezpieczająca dziecko
odpinana zamkiem błyskawicznym tylna część budki
pokrowiec przeciwdeszczowy i moskitiera na cały wózek chowane w budce
okienko i wentylacja w budce
3-stopniowa regulacja oparcia
5-ramienne szelki bezpieczeństwa
pokrowiec na nóżki z praktycznym zamkiem błyskawicznym
koszyk na zakupy z materiału
dwie podręczne kieszenie na drobiazgi