reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Mariola super...ja taką chciałam ale,że mam zwykły bujaczek pożyczony to mąż by mnie wyrzucił z domu.Poza tym zamówiłam Natalce ostatnio:
NOWY CHICCO SAMOCHODZIK 4 w 1 !!! MODEL 2007 (177867100) - Aukcje internetowe Allegro
weszłam na debet;-)ale pieniądze szczęścia nie dają dopiero zakupy:-D;-)oczywiście mąż tylko się skrzywił nie wiem czemu jemu nigdy nie podobają się moje pomysły:dry:;-)jak chcę coś zakupić...

Skakanka super to jezdzidelko. Fajnie, ze ma taka raczke do prowadzenia. :tak:

Czy Wasze dzieciaki tez tak niemozliwie szybko z wszystkiego wyrastaja? :szok: Ja co zrobie pranie, to cos odkladam do kartony, bo jest za male. Normalnie szok. Moje dziecko ma jeszcze tylko 2 pary spichow na 62 i jedne body, reszta ciuchow to juz 68, a koszulki z Georga to ma na 6-9 m-cy. :eek:

Aph u mnie też tak jest, że co pranie to odkładam rzeczy na bok bo są już za małe. Ale jeszcze mieścimy się w 62 :tak: Ciekawe tylko jak długo :-D

Marta miesci sie w 62, ma 58cm, no ale tez rozmiar rozmiarowi nierowny..
A jezdzidelko sie Natalce bardzo podoba:-Dtyle,ze kaze sie wozic po domu jeszcze nie zajarzyla jak to sie samemu odpycha nogami:-D;-)

Ela no bo jak ma wysokich rodziców:tak::tak:u nas tylko mąż jest wysoki ja jestem liliput:-Dale na pewno mnie przerośnie!!!!:eek::confused::sick:;-)obie mnie przerosną:-)

reklama
Do góry