reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Karola, ja mam i jedno i drugie.
Karuzelka coś nam szwankuje (cos ze zgrzytem przeskakuje w srodku, chyba trzeba bedzie reklamować), jest tez mocno pastelowa, moglyby te kolory być nieco żywsze. Chociaż Zuzia reaguje na nia bardzo i z uwaga slucha wszystkich melodyjek. Zasilanie na 4 baterie R20, dośc szybko sie wyczerpuja, szczegolnie jak sie ma małego sluchacza ;-)

Hustawkę też mam. Stoi juz złożona i czeka na Zuzie aż dorosnie, bo narazie jest jeszcze za mała. Pozycja chustawki jest troche bardziej siedzaca niz w foteliku samochodowym. Jako lezaczek jest mniej wiecej jak fotelik, ale my chcemy jeszcze troche odczekać zanim zaczniemy tam sadzać Zuzkę.
Huśtawka zasilana jest na 4 baterie R20. Po wlączeniu zaczyna się sama bujac - ma dwie prędkości i kilka melodyjek (jeszcze nie wiem ile;-) )

Reasumuąc Karlam - jeśli to ma być prezent od teściow i mogą wydac wiecej kasy to bardziej polecam huśtawkę. Przede wszystkim dlatego, że będzie Ci dlużej slużyć!!! No a karuzelkę przecież masz. ;-)

reklama
aha Karam jak chodzi o tego sprzedawce to ja bylam bardzo zadowolona. Przesylka kurierska nastepnego dnia po zamowieniu (placi sie kurierowi), ale sprawdz ceny na ich stronie internetowej
http://www.e-kropka.pl
bo ja np. karuzelke kupowalam od nich na allegro, ale hustawke w sklepie internetowym na stronie www o było taniej

Abeja bardzo dziekuje za info, wlansie te karuzelki mi sie podobaja ale wlansie zastanawialams ie czemu te kolory sa takie "mdłe" :-( a co dohustawki to ja chcialam ja uzywac juz teraz ale moze jeszcze za wczesnie? sama nie wiem czy kupic cos takiego czy po prostu lezaczek :-(

Karlam jeśli o mnie chodzi, to ja bym radzila poczekac z leżaczkowaniem, aż bedzie Michalek bardziej stabilny (zeby mne meczyc małego kregoslupka). Ja planuje ukladac malą na leżaczku (tym z Huśtawki) ok. 2 mca.
Jak kupisz sam leżaczek, to nie posluzy ci tak dlugo.

Karlam, ja kupiłam hustawkę -dziś ma być dostawa. Na allegro jest jeszcze jeden sprzedawca, który sprzedaje za 369 zł.

Karlam...no musisz sama zdecydowac, która ci się najbardziej podoba...
tiny love , tez jest fajna, kolorowa i pewnie tez ma ładne melodie....

ja sądzę ,że to czy karuzelka jest kolorowa czy pastelowa ma duże znaczenie...bo maluch sie wtedy nią bardziej interesuje jak ja zauważa.
Ja mam ze swoim brzdącem spokój jak włączam karuzelę. z sąsiedniego pokoju włączam tylko muzyczkę jak się skończy...mały lezy jak zaczarowany...i wydaje mi się , ze zaczyna wyciągać rączki do miśków, ale jeszcze nie umie ich łapać tylko trąca....

a melodyjki sa śliczne i jak on ryczy na przewijaku to je włączam i też mam spokój...:tak:

a swoją drogą ta huśtawka to ma jakies dziwne te melodie ...taki trochę dziwny dzwięk....i ja małego już wkładam do niej, ale najpierw układam w środku kocyk, aby mały lezał a nie siedział....

reklama
Do góry