reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Kamila Ty masz ta karuzele Chicco tak? bo jak tak na nia patrze to chyba maskotki wysza na wysokosci domku i jak dla mnie to troche za nisko bo prawie siega do dziecka, musialabym chyba matercyk obizyc :-( w zasadzie kupilam juz ten tiny love farma i czekam az mi przysla :-)

karlam....masz rację - zabawki wiszą nisko, ale sznureczki ja okręcam dookoła pałąków , potem zakładam listek plastikowy i jest ok.

A ta tiny love też jest ekstra. A z tiny love też są fajne zawieszki do łóżeczka, wozka czy fotelika...my mamy takiego bardzo pstrokatego królika , który po poruszeniu pięknie dzwoni....

A myślałyście już o kupnie takich mat edukacyjnych dla szkrabów?

My właśnie zamierzamy kupić karuzelę i zastanawiamy się jaką. Wiem, że któraś z was kupiła tą z projektorem z Fisher Price'a - jesteście zadowoleni z niej? Proszę o opinię.

Hej Monika77, ja z lutówek. Ja mam taką karuzelę i jestem bardzo zadowolona. Mała się super uspokaja jak puszczam muzyczkę (szczególnie lubi jedną). Przysłali nam ją jak Oliwka miała tydzień i odrazu się interesowała muzyczką. Od 2 dni też zaczyna wodzic oczkami za misiami, narazie przez krótką chwilę, ale z minutę na nie patrzy. Jedynie projektora jeszcze nie sprawdziliśmy, bo narazie te wzorki na ścianach i suficie są za daleko, żeby przykuc jej uwagę. No i żeby były widoczne w pokoju musi byc absolutnie ciemno.

reklama
MariaOla, extra!!!!! życzymy Jeremiemu szalonych hustów! :tak:

MELDUJĘ, ŻE W DNIU DZISIEJSZYM POŻEGNALIŚMY SIĘ Z GONDOLĄ!!!

fakt ten jest troche wymuszony podrózą na Ślask wraz z początkiem tygodnia, a gondola zajmuje stanowczo za dużo miejsca w aucie.
Spacerowka rozkłąda się jednak na płasko, jest do niej śpiworek więc jest Si. Zuza przetestowała w warunkach domowych i wyglada jak kierowca bombowca :tak:
a ja zacieram ręce bo spacerówka jest o dobrych 5 kilo lzejsza...

Mam nadzieję, że zimą pozegnamuy sie również z tą spacerówką i powiemy "Witaj lasko!" :-D

Do góry