reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
kate,
karuzela jest warta swojej ceny (proponuję zakupić ja na allegro 130 zł +20 zł wysyłka, bo w sklepie kosztuje 209 zł). Jest porządnie wykonana, ładna , kolorowa. Misie sa duże, ładne, odczepiane, uszy królika i skrzydełka pszczółki szeleszczą :-).

Fajne jest to, ze można zdjąć karuzelę i zostawic sam domek jako pozytywkę. Ja tak teraz robie , bo mały jest za malutki jeszcze na karuzelkę.
Melodii jest bardzo duzo. Są naprawdę ładne. Jest tez rechot żab -dzwięki jakby znad stawu i szum morza... Można ustawic aby grala ciszej lub głośniej.

Jedyne co bym zmieniła , to gabaryty karuzeli. Mogłaby byc trochę mniejsza. Po zainstalowaniu ochraniacza i przewijaka na łóżeczko, mieści się domek, jednak, jak założę karuzelę...musze ją przesuwac nad głowę małego centralnie i wtedy już go nie wyjmę z łóżeczka. Jak chcę przewijac , to albo najpierw wyjąc trzeba dziecko, przesunąć karuzelę i założyć przewijak, lub zdjąć poprostu pałąk karuzeli...

Ale generalnie karuzelka jest fajna i porządna. Napewno starczy na długo , gdyż każdym z jej elementów można się bawić osobno.

Polecam.

reklama
Kamilala .... to chyba problem wszystkich karuzelek .... ja teżściągam to "kręciołstwo", bo skarb sobie na nią będzie mógł popatrzeć za jakieś 2-3 miesiące, ale pozytywka sprawdza się super jako uspokajacz, zasypiacz, czy zajmowacz, gdy ja muszę coś zrobić

Marcela .... fajne to wszystko macie, wszystko gotowe tylko "wkładu" brak ;-) :laugh2: ... a to jest pokoik twojego maleństwa, czy kącik w waszej np. sypialni :confused:

Do góry