reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Dziewczynki jezeli ktoras ma mozliwosc podjechania sobe do Careffour w Gliwicach to polecam. Sa tam body i szpiochy odpowiednio po 4,99 i 6,99, ale z naprawde dobrego gatunku bawelny. I kurteczki dla bobaskow takie na wiosne albo jesien po 14,99 tez super. A dla starszych dzieciaczkow, jak ktos uzywa Pampersow to sa ponoc w dobrej promocji (tak mi bratowa mowila, bo kupuje) za 141szt 89 zl. Rozne rozmiary, ale takich calkiem malutkich niestety niema.

reklama
Ja jestem z Legnicy i też mamy Careffour ale niemamy promocji na ciuszki, jedynie z pampersami się zgadzamy:wściekła/y: Ale powiem wam że jest super promocja na zdięcia cyfrowe za 50 zdjęć 10 zł, wysyła się jej przez internet a są do odebrania w punkcie obsługi klijęta!! A to strona na której wysyła się je www.carrefour.pl

Xmamuska, bo nam tego Careffoura dopiero w srode otworzyli i mamy jakas specjalna gazetke na otwarcie, moze dlatego. Niektore rzeczy sa zaznaczone, ze tylko w Gliwicach. A co do zdjec, to faktycznie sie oplaca.

Dziewczynki,
w jakim rozmiarze kupiłybyście kombinezonek na zimę dla maleństwa?
Ja myślałam , że najmniejszy (56), ale podobno ten rozmiar już po 2 tyg. będzie "w sam raz". A dzidzia szybko rośnie, to zaraz z niego wyrośnie. Maluch urodzi się w styczniu, a zimno będzie jeszcze w lutym i w marcu ( ale juz nie do końca miesiąca).
Kupić roz. 62? Nie chcę aby był za duży , a i tak będzie tylko na jeden sezon...
a jaki byście wzięły z nóżkami , czy z jednym "workiem" na dużki?
Pytam bo widziałam fajne i już czekać nie mogęęęęęę!!!:confused:

ja mam w domu spiworek ale kurcze nie wiem jakiego rozmiaru bo jest wysoko w szafie a jak wiadomo nam sie wpisnac nie wolno:-) popoludniu jak jakis domownik przyjdzie i mi go sciagnie to zerkne:-)

Ja mam 2 na 62, jeden taki typowy kombinezon z nozkami, a drugi, to taki spiworek z raczkami i kapturkiem. :tak: Wydaje mi sie, ze nie oplaca sie kupuwac na 56, bo malenstwo moze sie wieksze urodzic i co wtedy?? A poza tym w tym kombinezonku to faktycznie przynajmniej do tego marca pojezdzi. Te 62 wydaje mi sie akurat. Choc moja kolezanka urodzila ostatnio synka, ktory mial 4,900 i 62 cm przy urodzeniu. I w sumie teraz ma miesiac i juz te 62 jest takie naciagane. Szkoda, ze niema jeszcze jakis posrednich miedzy 62 a 68.

No tak , więc jednak chyba kupię na 62. A jak będzie mały gigancik to najwyżej "pomęczy się" w zaciasnym kombinezonie w marcu. No bo 68 to chyba jednak trochę duży, prawda?

Karlam1, a ja czekam od soboty, aż Ktoś ( mąż) wrzuci mi na górę półek kuchennych karton z robotem :-).
i czekam , i czekam ....:eek:

reklama
ja sie zastanawiam pomiędzy 62 a 68:confused:
bo jesli dzidzia sie urodiz taka dorodniejsza, plus jeszcze ubranko załozyc jakies, to zeby te nie było zbyt ciasno w tym kombinezonie. zreszta trzeba w sklepie przyłożyc do siebie te dwa rozmiary i zobaczyc ile faktycznie sie róznią.
aha. i wydaje mi sie ze z nogawkami taki.

Do góry