reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Aph ale jesteś wyższa ode mnie o 20cm, musiałabym taborecik,żeby Ci dać buzi:tak::tak::laugh2::laugh2:
Nie wiem po co rośnie tyłek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Z jakiś miesiąc po porodzie chodziłam w spodniach ciążowych a potem kupiłam w nowym rozmiarze:baffled:Ale w sumie zostały mi 2kg z tamtej ciąży po 4 miesiącach.Chowam już te delicje...:laugh2:

Skakanka, no to sie troszke schyle, nie ma problemu. :tak:
A co do tego rosniecia 4 liter, to tez nie wiem po co to? :wściekła/y: Ja mam nadzieje, ze mi to zejdzie, bo sie wkurze. :wściekła/y:

Oj, kobitki. Ja też mam nadzieję, że wejdę w swoje "stare ubranka", bo się za nimi stęskniłam już. Ale Maciek mi zapowiedział, że jeśli zostanie mi co nieco, to i tak będę mu się podobać i będzie mnie kochał równie mocno :tak: A ta a propos, ostatnio usłyszałam od niego, że fajny miałam brzuszek przed zajściem w ciążę :-) Płaski to on nie był, więc jak teraz się całkiem nie splaszczy to nie będę robiła z tego afery ;-)

A tak w ogole to wrócmy do watku:-D . Byłam dzis na zakupach i kupilam nowe rózowe spioszki i kaftanik dla córeczki a dla Emilki prześcieradełko i miseczke do jedzenia bo boje sie ze mi kiedys talerz zbije:-D :-D :-D a w ogole to stwierdzilam ze musze sie juz spakowac bo Paweł to w życiu by nie wiedzial jakie ciuszki ma mi przywieść dla małej:tak: :laugh2: :laugh2:

ja wczoraj dostalam dwie nowe pieluszki,ktore zamowilam... jeszcze za nie nie zaplacilam a mi juz przyslali... w rozmiarze S, w porownaniu z XS sa na prawde duze... i jakie fajne.... w styczniu zabiore sie wreszcie za ich szycie,bo wyjdzie taniej... ale sie ciesze...
a co do waszych rozmiarow,to ja sie zalamuje.... bo ja bede mega wieloryb w porownaniu z wami............. ale Joe i tak mnie kocha, jak to on mowi jet tylko wiecej mnie do kochania.......

reklama
Do góry