reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>>Mała czarna - P L O T Y<<<<

witam!!
ja z herbatka malinkowa ale Was nie ma wiec co tu po mnie;-)
u nas pogoda do dupki wieje i zimno brrrr! az z domu strach wychodzic! Julka usneła wiec mam chwilke wolnego! :-p
buziaki!

reklama
Witam Drogie Panie :-):-):-)

...gdzie jesteście baby !!!!!!!!!!

Pewnie imprezujecie u Kasiek, taka rozgrzewka przed Andrzejkami ;-);-):-)

Wszystkiego najlepszego Kaśki, Kasieńki, Katarzyny i Kasiule....:-D:tak:;-);-):-)
Kasia Irlandka- Wszystkiego naj- naj !!!!!!
2i73cqx.jpg
zkiq02.jpg

i ja dołaczam sie do życzen!!!

miki a Wy na andrzejki gdzies wyruszacie? i co tam ciekawego? jak brzdace?
piczki wszystkie pisac! bo nudno tu bez Was;-)

paaulisia20- No właściwie, to nic jeszcze nie wiem :confused2::crazy: jakaś ta organizacja w tym roku kiepska, wszyscy ze znajomych pracują, jeszcze nie wiem. Maz wróci z pracy to go spytam, jakie ma plany na Andrzejki :-p:cool2:;-):-):-)
A Ty ???gdzie balujesz ??????

Ja wlasnie pije kawusie, moze ktus sie dolaczy :-):-):-)
images
, a to zrobie jeszcze jedna :)
images
.
Miki - dzieks za zyczonka imieninowe :-):-), zostal jeszcze kawalek ciasta - reflektujesz na serniczek
images
?? Jak dobrze ze my piekne kobiety nie musimy sie katowac jakimis wscieklymi dietami i akceptujemy siebie takimi jakimi jestesmy :tak:

reklama
Miki - dzieks za zyczonka imieninowe :-):-), zostal jeszcze kawalek ciasta - reflektujesz na serniczek
images
?? Jak dobrze ze my piekne kobiety nie musimy sie katowac jakimis wscieklymi dietami i akceptujemy siebie takimi jakimi jestesmy :tak:
Łooo matko, ale mnie tym serniczkiem kupiłaś :-p:-p:-p;-):-):-), kurde czemu jak widze takie pyszności , nie moge sie oprzeć pokusie:-p;-):-):-)
no to smacznego :-):-):-)

Do góry