reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>>Mała czarna - P L O T Y<<<<

Ladna sukienka czy bezksztaltny worek nie podkreslajacy zalet zgrabnej figury ??

0216686.jpg

reklama
bezkształntyy worek! i do tego te rękawy:no: okrpnosc ja bym nie mogłą czegos takiego założyc!;-):no:

A tak poza tym dzien dobry! dziewczyny co Wy tak milczycie? każda z doskoku:-D pisac pisac!

Jak dla mnie bezkształty worek!
Cofnęłam się kilka stron do tyłu i przeczytałam, że w leginsach i tunikach mogą chodzić tylko "szczypiory" :eek: No ja nie jstm szczupła i co mam się za słupem chować, bo noszę te leginsy... aż wam wkleję foto i mi powiedzcie prawdę czy to aż tak fatalnie wygląda...

Załączniki

• IMG_0067.jpg
    IMG_0067.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 109
pbg super wygladasz! i nie przypominam sobie eby ktos pisał zeby tylko sczypiorki mogly w nich chodzic;-) nie które z nas moge sie w nich po prostu zle czuc:tak: choc ja je uwielbiam:-D

Megi ale mufinka pycha:tak::-p:-p:-)

Lisica wyglada we wszystkim koszmarnie, bo sama jest koszmarem.
Gąsowski - hmmm.... nie zawsze dla świni siodło:-p;-):-D
Jacyków- klęska tej dekady, brak słów, bosze jak ja nie nawidze facetów z solarki

pbg- tak jak elunia napisała pięknej kobiecie we wszystkim ładnie. Wydaje mi sie ze jesteś wysoka i to ratuje Cię z ostrzału negatywnych komentarzy, albo nam tu ściemniasz ze gruba jesteś. Zresztą nie uwarzam żebys była gruba, pasują Ci te pełne kształty:tak::tak::tak:
pbg - uzytkownikow ktorzy lubia Jacykowa banujemy bez ostrzezenia ;-):-p:-p
hahahaha...

Dziewczyny, czy lubicie Joasie Liszowską ??? Jak dla mnie to spoko babka, tylko czemu ją tak pokarali w tym programie.Ja nie mam polskiej tv, ale czasami czytam pudla [ :sorry::-p:zawstydzona/y:] i jak widze tę piękną kształtną kobite w zamałych butach, lub w piórkach strusich to wymiękam

Załączniki

• 6b34df4900181dff4b091693.jpg
    6b34df4900181dff4b091693.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 82
  • 65286.jpg
    65286.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 81
  • 65289.jpg
    65289.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 81
  • 1fl4elhjjecj9.jpg
    1fl4elhjjecj9.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 82
  • akpa20090919_jos_jw_2818.jpg
    akpa20090919_jos_jw_2818.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 83
  • buty_Liszowskiej_2613568.jpg
    buty_Liszowskiej_2613568.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 106
  • jos43.jpg
    jos43.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 72
  • mragowo_en_akpa_4844.jpg
    mragowo_en_akpa_4844.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 78
miki nie jestem wysoka, raptem 1,60 m :-p ja mam właśnie takie jak to ładnie nazwałaś "pełniejsze kształty" :-p
A co do Joasi Liszowskiej, to uważam, że to bardzo ładna i fajna baka. Jak dla mnie ma normalną, kobiecą sylwetkę, a wiadomo, że i nawet chudzielca można oszpecić... Wydaje mi się, że styliści niktórych programów nie mają oczu - to foto, gdzie Asia ma taki kostium powiekszający pupę to dowód na ślpotę albo brak gustu - do wyboru.

reklama
Do góry