reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>>Mała czarna - P L O T Y<<<<

Kasia dziekuje za kawke ale na serniczek juz nie zdażyłam sie załapac:cool::no: prawda! ale szcerze te chude szkapki wcale tak ładnie nie wyglądaja:no: mi sie nie podobaja jak nie któe takie wieszaki same kosci i skóa;-)
mimi no i gdzie jestes?

reklama
No jakoś nie możecie długo z tą kawa posiedzieć i dlatego zjadłam już wszystkie ciacha...zostało mi tyle
Ciacho.jpg
:-p:-p:-p:-p
A z tym obsmarowywaniem? Oj nie nie chcecie chyba być jak te babki co na serwisach plotkarskich objeżdżają sposób ubierania celebrytek? Bądźcie gorsze :-p:-p:-p

A z tym obsmarowywaniem? Oj nie nie chcecie chyba być jak te babki co na serwisach plotkarskich objeżdżają sposób ubierania celebrytek? Bądźcie gorsze :-p:-p:-p

hehehe to ja w temacie obsmarowywania stylistów zacznę :-p
Trafiłam w necie na news, że Tomasz Jacyków będzie dawał porady stylu wszystkim zaiteresowanym, a nie już tylko sławnym za 5tys. zł, a dla osób publicznych wiadomo, że więcej (sam mówil o 10tys. Próbowałam odszukać kogo on ubiera, ale nie znalazłam. Podobno jst znanym stylistą, a sam prezentuje się moim zdaniem koszmarnie :eek:

Załączniki

• jac.jpg
    jac.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 84
  • jac2.jpg
    jac2.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
tak swoja droga to on naprawde jest tragiczny w każdym calu i z tego co widziałąm jego stylizacje tez nie za bardzo a on sam w sobie nie ma nic nadzwyczajnego!

mi sie bardzo podoba stylizacja M.Ż.Trzebiatowskiej:tak: jest taka kobieca i zawsze ma ładnie dobrana kreacje makjaż bomba!

reklama
hehe skinny jeans w tej wersji blee...ogólnie w tzg prowadzący często byli skrzywdzeni przez stylistów szczególnie prowadząca...

Do góry