reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>>Mała czarna - P L O T Y<<<<

Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku!

reklama
Wesołych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia

Przepraszam, że ja tak już mniej świątecznie, ale nie mogę przejść obojętnie w sklepie obok tej brzydoty, za jakie uważam te paskudne buty a la Lady Gaga :cool: Mam nadzieję, że nikogo nie urażę gdy napiszę swoje zdanie, że chyba ktoś na prawdę totalnie ślepy uzna te byty za ładne... Być może ciekawie wyglądają jako element równie ekstrawaganckiego stroju, ale mimo wszystko już sama ich stabilność i funkcjonalność jest wątpliwa...
Niestety zdjęcia nie oddają całej tragedii tego buta, bo na obrazku to nawet wyglądają w miarę...
Lace Up Peep Toe Platforms - Going Out Shoes - New Look
PURPLE CUT OUT PLATFORM SHOES - High Heelsat Peacocks

11.gif

Na Nowy Rok życzę Wam drogie dziewczyny przede wszystkim zdrowia :-)i tego co same byście chciały sobie życzyć!!! A od siebie samych udanych ubraniowych wyborów. Mam nadzieję, że nowy ciągle jeszcze dział Modowe porady i inspiracje będzie w przyszłym roku tętnił życiem.
Pamiętajcie - jesteśmy piękne i jedyne w swoim rodzaju! :-)​

Ostatnia edycja:
Witam
jestem be kawki bo ałą czarna moge tylko rano-bo dietka;-)

coś napisze- bo widze, że tu pustki:-)

ja od nowego roku postanowilam zrobić dietkę, co by we wszysrtkie fajne ciuszki które pokupiłam sobie w ciąży z zamiarem chodzenia w nich "po" wejść:tak:

i mojej mamie zmieniam wizerunek:tak:

póki co fryzurka zmieniona- w koncu- po roku gadania!

ale i tak jeszcze musze jej przegadaćo prostowaniu ich:-)

o jej dziewczyny wy tak wszystkie sie odchudzacie to moze i jak zaczne:-( przydałoby sie pare kilo zrzucic ale brakuje mi silnej woli:-( a tak bym chciała!

medeuska a Ty jaka masz dietke? cieżko jest?:cool:

chyba trzeba będzie zmienić temat bo kawy tu już nikt nie pija:-p A ja jak nie pijam to wypiłam wczoraj pyyyszną z nowego expresiku :-p Kasi w Irladnce :tak::tak: Dziś w Krakowie przywitał mnie siarczysty mróz :baffled: - 20!!! :confused::confused::confused::confused:

reklama
hej hej ja dopiero teraz odkryłam ,że tu jest wątek o pogaduchach .Jaka ja bystra czytałam kilka razy tytuł i mi się kojarzył z sukienką małą czarną i wcale nie wchodziłam :zawstydzona/y:, a tu chodzi o KAWĘ. :confused:. No tak ale ze mnie lol:blink:

Do góry