reklama
pbg
mama Zuzanki ;)
Wesołych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia
Przepraszam, że ja tak już mniej świątecznie, ale nie mogę przejść obojętnie w sklepie obok tej brzydoty, za jakie uważam te paskudne buty a la Lady Gaga Mam nadzieję, że nikogo nie urażę gdy napiszę swoje zdanie, że chyba ktoś na prawdę totalnie ślepy uzna te byty za ładne... Być może ciekawie wyglądają jako element równie ekstrawaganckiego stroju, ale mimo wszystko już sama ich stabilność i funkcjonalność jest wątpliwa...
Niestety zdjęcia nie oddają całej tragedii tego buta, bo na obrazku to nawet wyglądają w miarę...
Lace Up Peep Toe Platforms - Going Out Shoes - New Look
PURPLE CUT OUT PLATFORM SHOES - High Heelsat Peacocks
Przepraszam, że ja tak już mniej świątecznie, ale nie mogę przejść obojętnie w sklepie obok tej brzydoty, za jakie uważam te paskudne buty a la Lady Gaga Mam nadzieję, że nikogo nie urażę gdy napiszę swoje zdanie, że chyba ktoś na prawdę totalnie ślepy uzna te byty za ładne... Być może ciekawie wyglądają jako element równie ekstrawaganckiego stroju, ale mimo wszystko już sama ich stabilność i funkcjonalność jest wątpliwa...
Niestety zdjęcia nie oddają całej tragedii tego buta, bo na obrazku to nawet wyglądają w miarę...
Lace Up Peep Toe Platforms - Going Out Shoes - New Look
PURPLE CUT OUT PLATFORM SHOES - High Heelsat Peacocks
Na Nowy Rok życzę Wam drogie dziewczyny przede wszystkim zdrowia :-)i tego co same byście chciały sobie życzyć!!! A od siebie samych udanych ubraniowych wyborów. Mam nadzieję, że nowy ciągle jeszcze dział Modowe porady i inspiracje będzie w przyszłym roku tętnił życiem.
Pamiętajcie - jesteśmy piękne i jedyne w swoim rodzaju! :-)
Pamiętajcie - jesteśmy piękne i jedyne w swoim rodzaju! :-)
Ostatnia edycja:
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Szczesliwego Nowego Roku dziewczeta Zycze Wam zdrowia, szczescia i milosci :-):-):-):-)
mikimauro
Fanka BB :)
ALe mamy statystyke na tym wątku
Witajcie babeczki w Nowym Roku !!!
Opowiadajcie jak tam po świętach, ???????
Witajcie babeczki w Nowym Roku !!!
Opowiadajcie jak tam po świętach, ???????
mikimauro
Fanka BB :)
byłam tu, przeczytałam wszystko to samo co wczoraji sobie ide ...:----(
gdzie babeczki jestescie ????????
gdzie babeczki jestescie ????????
medeuska
październikowa mama'09
Witam
jestem be kawki bo ałą czarna moge tylko rano-bo dietka;-)
coś napisze- bo widze, że tu pustki:-)
ja od nowego roku postanowilam zrobić dietkę, co by we wszysrtkie fajne ciuszki które pokupiłam sobie w ciąży z zamiarem chodzenia w nich "po" wejść
i mojej mamie zmieniam wizerunek
póki co fryzurka zmieniona- w koncu- po roku gadania!
ale i tak jeszcze musze jej przegadaćo prostowaniu ich:-)
jestem be kawki bo ałą czarna moge tylko rano-bo dietka;-)
coś napisze- bo widze, że tu pustki:-)
ja od nowego roku postanowilam zrobić dietkę, co by we wszysrtkie fajne ciuszki które pokupiłam sobie w ciąży z zamiarem chodzenia w nich "po" wejść
i mojej mamie zmieniam wizerunek
póki co fryzurka zmieniona- w koncu- po roku gadania!
ale i tak jeszcze musze jej przegadaćo prostowaniu ich:-)
paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
o jej dziewczyny wy tak wszystkie sie odchudzacie to moze i jak zaczne:-( przydałoby sie pare kilo zrzucic ale brakuje mi silnej woli:-( a tak bym chciała!
medeuska a Ty jaka masz dietke? cieżko jest?
medeuska a Ty jaka masz dietke? cieżko jest?
reklama