reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

reklama
a u nas dzisiaj oberzyna wypelniona mieskiem mielonym, cebbulka i pomidorkami, zapiekana w piekarniku + ryz i sos czosnkowy:)
hm, to musiało być pyszne! Lubie takie rzeczy...ale nigdy nie robiłam...napiszesz coś jak to robisz (OGÓLNIE, zeby Cię zbytnio nie obciążać..a ja dalej sobie wykombinuje;-))

Ale tych postów naprodukowałam:-D
 
Widzę że sos czosnkowy ma wzięcie. Dawać mi tu przepisy. Bo ja robię swój z czosnku, fety i jogurtu ale może wasze lepsze.
 
Czy bułki na parze to tzw papmuchy. Takie jak pączki tylko gotowane na parze. jeśli tak to mniam mniam, jadłam kiedyś, tylko z sosem mięsnym albo z owocami.
 
u nas te pyzy tez sie pampuchy nazywają :-D
a sos czosnkowy w moim wydaniu - to śmietana, majonez, czosnek, sol i pieprz - ja nie używam jogurtu bo mi wersja bardziej kaloryczna smakuje ;-);-)
a my mieliśmy na obiadek spagethi - tesciowa robiła ;-)
 
reklama
zielono-mi nie, pyzy to coś innego;)
ewula tak bułki na parze to pompuchy
barszczyku to nie są pyzy:)
baba.j.aga włąsnie o tym mówie to są pompuchy-bułki na parze:)
 
Do góry