reklama
SIMAMA
majowa MAMA 2007
ja mam coś ostatnio lenia w kuchni, wynikiem czego dzisiaj był obiad na zimno - sałatka
ale to wynika chyba z tego, że uganiam się za małym i jak oblece dom żeby go posprzątać i w międzyczasie dogadzać towarzysko Syniowi to na kuchnie już chęci brak... i tak ostatnio jemy na obiady co popadnie... a córcia mnie gania za rosołkiem chińskim- jutro lece na zakupy - to coś chyba wymodze... a na weekend chyba upieke drożdżówki z serem...
ale to wynika chyba z tego, że uganiam się za małym i jak oblece dom żeby go posprzątać i w międzyczasie dogadzać towarzysko Syniowi to na kuchnie już chęci brak... i tak ostatnio jemy na obiady co popadnie... a córcia mnie gania za rosołkiem chińskim- jutro lece na zakupy - to coś chyba wymodze... a na weekend chyba upieke drożdżówki z serem...
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
u nas na obiad serniczek
Żania7
mama kochanych urwisków
u nas dziś mąż gotuje i będzie grochówka
Żania7
mama kochanych urwisków
zrobiłam sałatkę selerową mniam mniam;-), a na obiad wczorajsza zupka zrobiona przez m
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
A ja wczoraj zaryzykowałam i zrobiłam lasanie z nietypowymi składnikami. Na serku wielskim (tym 0.5kg )znalazłam przepis-->jedno nadzienie to takie standardowe (mięso mielone z pomidorami) a drugie serek wiejski z gałką muszkatałową!!!! Jak wyjęłam myślałam że jakaś porażka wyszła- ale jak troche przestygło i zesztywniało....CAŁKIEM CIEKAWE!!! No i zdecydowanie szybsze od standardowej lasani -bo chociażby nie trzeba robić sosu beszamelowego (czy dusić szpinaku;-)) tylko na koniec zalewa się jogurtem i sosem pomidorowym
Mąż wpadłi zjadł pól brytwanki!!
Mąż wpadłi zjadł pól brytwanki!!
reklama