reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

reklama
ja tez chetna na gofry
my mamy gofrownice u tescciów i mąz robi z tajemnieczego przepisu pyszne gofry ale tylko 2 razy do roku wrrrrr

Gofry robię dość często(dawno nie robiłam już, tak sobie myślę) i najbardziej lubię zwykłe albo takie ze skórką cytrynową do ciasta co się daje i z płatków owsianych też dobre (jak kto lubi takie cuda) A jeśli chodzi o dodatki to dżem (truskawka, brzoskwinia, ananas, malina) bita śmietana (taka z torebki-śnieżka) i sos tiramisu albo adwokat. I na sucho też sa dobre.

ja tez chetna na gofry
my mamy gofrownice u tescciów i mąz robi z tajemnieczego przepisu pyszne gofry ale tylko 2 razy do roku wrrrrr

kurcze pyzuncia wyduś z męża przepis bo mój jakiś taki nie za ciekawy nie były takie pulchne:-(
ewula Ty też podziel się swoim przepisem na gofry, będę próbowała aż znajdę ten super extra:-)

No w internecie to ja też potrafię znaleźć pełno, ale chciałabym dowiedzieć się o sprawdzony przepis z którego wychodzą naprawdę dobre gofry... Bo na internecie są naprawdę bardzo różne przepisy.

Agnieszka

Ja mam chyba z 8 przepisów na gofry w tym i na słono. Obiecuję że jak znajdę dłuższą chwile to napiszę.

reklama
To ja sie Wam pochwale ze na najblizsze dwa miesiace gotowanie mi odpada :tak::tak:
Mam zamiar jesc w szkole, a gotowac (bynajmniej nie wymyslnie) bede tylko w weekendy :-)

Do góry