reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

reklama
my sie dzis odzywiamy wg imieni - czyli dostalismy wyprawke po mojej mamy imieninach :) wiec były 3 rodzaje sałatki - warzywna , z kalafiorkiem i srekiem, strogonow, bigos, pieczony kurczaczek , faszerowane jajeczka schabik w galarecie - czyli nie musze nic gotowac min 3 dni poza marchwiankami dla Wojtusia :)

MMMM jak to po impezie... same pyszności...:tak::tak::tak:

Pyzuncia czemu nie zaprosiłaś na te pyszności?;-)

A ja wczoraj serniczek upiekłam;-).

A dzisiaj standard u mnie musi byc raz w tygodniu makaron z białym serem i skwareczkami:-D zastanawiam się kiedy mi się to znudzi:baffled:.

Pyzuncia czemu nie zaprosiłaś na te pyszności?;-)

A ja wczoraj serniczek upiekłam;-).

A dzisiaj standard u mnie musi byc raz w tygodniu makaron z białym serem i skwareczkami:-D zastanawiam się kiedy mi się to znudzi:baffled:.

wróciłam tak wygłodniała ze szpiytala ze obudził sie we mnie olbrzymi głodomor ;-) Na dzis został tylko bigos i kurczaki :-) reszna w moim prezepastnym brzusiu (no mezusiowi tez cos skapneło)

Dobre Aniu:) my teraz na swieta bedziemy jechali przez holandie obok belgi ale później niż Wy bo my 19 dopiero, szkoda moze bysmy sie spotkały icc0\zf vten kawałek to corcia przesyła buziaki Quintenkowi:-D

kurcze szkoda że nie można sie tak teleportować :-D:-D to i ja bym wpadła na ten serniczek :-D:-D
a u nas dzisiaj placki ziemniaczane :tak: a jutro ??? nie mam pojęcia ... może cos na mieście bo mi się strasznie gotować nie chce :-(nie mam pomysła :dry:

reklama
a ja mam zamiar dzis placuszki warzywne zrobic. Z marcheweczka, cukinia, ziemniaczkami, pora i innymi warzywkami, jakie w w domu znajde:-D Do tego sosik czosnkowy. Pysznosci:tak:

Do góry