Żania7
mama kochanych urwisków
pyzuncia mam nadzieję że Wojtuś czuje się lepiej, życze mu szybkiego powrotu do zdrówka
u nas dziś pizza mąż robił pychotka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my sie dzis odzywiamy wg imieni - czyli dostalismy wyprawke po mojej mamy imieninach wiec były 3 rodzaje sałatki - warzywna , z kalafiorkiem i srekiem, strogonow, bigos, pieczony kurczaczek , faszerowane jajeczka schabik w galarecie - czyli nie musze nic gotowac min 3 dni poza marchwiankami dla Wojtusia
Pyzuncia czemu nie zaprosiłaś na te pyszności?;-)
A ja wczoraj serniczek upiekłam;-).
A dzisiaj standard u mnie musi byc raz w tygodniu makaron z białym serem i skwareczkami zastanawiam się kiedy mi się to znudzi.
pyzuncia mam nadzieję że Wojtuś czuje się lepiej, życze mu szybkiego powrotu do zdrówka
Aniu chętnie bym zjadła serniczka do kawki inkiA ja wczoraj serniczek upiekłam;-).
.
Aniu chętnie bym zjadła serniczka do kawki inki