reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

reklama
my sie dzis odzywiamy wg imieni - czyli dostalismy wyprawke po mojej mamy imieninach :) wiec były 3 rodzaje sałatki - warzywna , z kalafiorkiem i srekiem, strogonow, bigos, pieczony kurczaczek , faszerowane jajeczka schabik w galarecie - czyli nie musze nic gotowac min 3 dni poza marchwiankami dla Wojtusia :)

MMMM jak to po impezie... same pyszności...:tak::tak::tak:

Pyzuncia czemu nie zaprosiłaś na te pyszności?;-)

A ja wczoraj serniczek upiekłam;-).

A dzisiaj standard u mnie musi byc raz w tygodniu makaron z białym serem i skwareczkami:-D zastanawiam się kiedy mi się to znudzi:baffled:.

Pyzuncia czemu nie zaprosiłaś na te pyszności?;-)

A ja wczoraj serniczek upiekłam;-).

A dzisiaj standard u mnie musi byc raz w tygodniu makaron z białym serem i skwareczkami:-D zastanawiam się kiedy mi się to znudzi:baffled:.

wróciłam tak wygłodniała ze szpiytala ze obudził sie we mnie olbrzymi głodomor ;-) Na dzis został tylko bigos i kurczaki :-) reszna w moim prezepastnym brzusiu (no mezusiowi tez cos skapneło)

Dobre Aniu:) my teraz na swieta bedziemy jechali przez holandie obok belgi ale później niż Wy bo my 19 dopiero, szkoda moze bysmy sie spotkały icc0\zf vten kawałek to corcia przesyła buziaki Quintenkowi:-D

kurcze szkoda że nie można sie tak teleportować :-D:-D to i ja bym wpadła na ten serniczek :-D:-D
a u nas dzisiaj placki ziemniaczane :tak: a jutro ??? nie mam pojęcia ... może cos na mieście bo mi się strasznie gotować nie chce :-(nie mam pomysła :dry:

reklama
a ja mam zamiar dzis placuszki warzywne zrobic. Z marcheweczka, cukinia, ziemniaczkami, pora i innymi warzywkami, jakie w w domu znajde:-D Do tego sosik czosnkowy. Pysznosci:tak:

Do góry