reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
no własnie każdy ma swój sposób zrobienia i nazwe kopytak leniwych
zielono_mi
Fanka BB :)
ja bede robila jutro, mam nadzieje, ze mi sie uda, bo mam ochote na nie straszna!trzymajcie kciuki za moje pierwsze w zyciu kopytka!
Słoneczko_Ktosia
a ja w czwartek zrobiłam pizzunie wg tego pysznego przepisu i wyszła pysznie ale niestety nie mogłam pochwalic sie wczesniej bo wyladowalismy wieczorem w czwartek z małym w szpitalu i dzis jestesmy na przepustce
a ja w czwartek zrobiłam pizzunie wg tego pysznego przepisu i wyszła pysznie ale niestety nie mogłam pochwalic sie wczesniej bo wyladowalismy wieczorem w czwartek z małym w szpitalu i dzis jestesmy na przepustce
Jejku! Co się stało?
Słoneczko_Ktosia
miał grypke zoładkowa najpierw były kupki ze sluzem a potem Wojtus wymiotował wszystko co zjadł i wypił a w szpitalu dostał goraczki - dostawał kropluweczki zeby sie nie odwodnił i dozylnie leki obnizajace goraczke bo czopki nie pomogły :-(
Słoneczko_Ktosia
nam lekarka powiedział ze teraz jest "epidemia" i mozna złapac wszedzie Wojtek złapał od taty lub na rehabilitacji od dzieciaczków.
reklama
Słoneczko_Ktosia
my sie dzis odzywiamy wg imieni - czyli dostalismy wyprawke po mojej mamy imieninach wiec były 3 rodzaje sałatki - warzywna , z kalafiorkiem i srekiem, strogonow, bigos, pieczony kurczaczek , faszerowane jajeczka schabik w galarecie - czyli nie musze nic gotowac min 3 dni poza marchwiankami dla Wojtusia