reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Rurka z całego serducha życzę Ci jak najlepiej kochana <3 uszka do góry i lecimy :-) a poród opisała fantastycznie :*
Iza_Marta a co ja mam powiedzieć jak termin juz mam i nic :/
Ewe gratki :-) można rodzić...ciąża donoszona , mąż w domu :-)
Wichurka i jak?
Ja mam badania ok ciśnienie spadło nogi ok Na jutro mam termin ale brzuch wysoko, nic się nie dzieje wiec chyba mnie puszczą na odstresowanie :-) do 7 dni po terminie mam się zglosic. Jutro decyzja no chyba ze robak sam zadecyduje :-)

reklama
Dziewczyny chyba przechodzi powoli nosz ku...a!!!
Na mnie to chyba nic nie zadziała.
Dziś był juz sex, ciepła kąpiel i olej rycynowy.
No nic w czwartek jak cos to szpital :(

Aaaa bo leże w tym szpitalu i do dzisiaj mialam kolo siebie psiapsiolke bo tez lezala i czytalam Was, odpisywalam ale albo mi się wylaczylo albo badanie i tak to :-) ciągle cos :-)

I już poniedziałek!W środę wizyta,mam nadzieję ,że owocna,zobaczę Niunię i dowiem się kiedy w końcu urodzę....wczoraj byliśmy na chrzcinach.....w kościele długa msza ,a potem jeszcze majówka ,myślałam ,że padnę ......czekam na ładna pogodę i słoneczko ....trzymajcie się

U mnie zaraz poranne mierzenie Nocka w miarę a na zewn tak piękne świeci sloneczko...mam nadzieje ze wyjde :-)

Spac nie moge tak mnie krzyze bola :(. Dziecko rozrabia jak nigdy! Maz jakos spac nie moze a on z tych co spia do poludnia ;). Polozylismy sie ok 1, bo jeszcze seksik byl :D. 4h spalam z przerwa na siku, przebudzenie i spaniem na jedno oko. Oprocz bolu krzyza to nic innego mi sie nie dzieje i nie wiem czy zle spalam czy mnie zawialo, bo boli jak okres.

reklama
Diabliczka nie powiem troche sobie pozwolilsmy ;). Wlasnie bylam w wc, bo mnie pogonilo :(. Krzyze dalej bola, ale troche mniej. Wlasnie bede jesc sniadanie, bo umieram z glodu. Zreszta robione przez meza, bo juz wstalismy.
U nas tez zapowiada sie ladna pogoda! Jupi! Caly czas mowie mojej coreczce, ze nie wie co traci ;). Moglybysmy smigac na spacerki. A u Ciebie co mowia lekarze? Wiadomo ile to jeszcze potrwa tak na ich oko?
W co ubierasz dzidzi na wyjscie ze szpitala? Ja mam spakowane body z krorkim rekawniem, pajacyk z polarku, skarpetki, lapki niedrapki, czapeczke i kocyk. Boje sie, ze bedzie zimno i nie wiem co jeszcze jej wziac do ubrania.

Do góry