reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Rurka z całego serducha życzę Ci jak najlepiej kochana <3 uszka do góry i lecimy :-) a poród opisała fantastycznie :*
Iza_Marta a co ja mam powiedzieć jak termin juz mam i nic :/
Ewe gratki :-) można rodzić...ciąża donoszona , mąż w domu :-)
Wichurka i jak?
Ja mam badania ok ciśnienie spadło nogi ok Na jutro mam termin ale brzuch wysoko, nic się nie dzieje wiec chyba mnie puszczą na odstresowanie :-) do 7 dni po terminie mam się zglosic. Jutro decyzja no chyba ze robak sam zadecyduje :-)

reklama
Dziewczyny chyba przechodzi powoli nosz ku...a!!!
Na mnie to chyba nic nie zadziała.
Dziś był juz sex, ciepła kąpiel i olej rycynowy.
No nic w czwartek jak cos to szpital :(

Aaaa bo leże w tym szpitalu i do dzisiaj mialam kolo siebie psiapsiolke bo tez lezala i czytalam Was, odpisywalam ale albo mi się wylaczylo albo badanie i tak to :-) ciągle cos :-)

I już poniedziałek!W środę wizyta,mam nadzieję ,że owocna,zobaczę Niunię i dowiem się kiedy w końcu urodzę....wczoraj byliśmy na chrzcinach.....w kościele długa msza ,a potem jeszcze majówka ,myślałam ,że padnę ......czekam na ładna pogodę i słoneczko ....trzymajcie się

U mnie zaraz poranne mierzenie Nocka w miarę a na zewn tak piękne świeci sloneczko...mam nadzieje ze wyjde :-)

Spac nie moge tak mnie krzyze bola :(. Dziecko rozrabia jak nigdy! Maz jakos spac nie moze a on z tych co spia do poludnia ;). Polozylismy sie ok 1, bo jeszcze seksik byl :D. 4h spalam z przerwa na siku, przebudzenie i spaniem na jedno oko. Oprocz bolu krzyza to nic innego mi sie nie dzieje i nie wiem czy zle spalam czy mnie zawialo, bo boli jak okres.

reklama
Diabliczka nie powiem troche sobie pozwolilsmy ;). Wlasnie bylam w wc, bo mnie pogonilo :(. Krzyze dalej bola, ale troche mniej. Wlasnie bede jesc sniadanie, bo umieram z glodu. Zreszta robione przez meza, bo juz wstalismy.
U nas tez zapowiada sie ladna pogoda! Jupi! Caly czas mowie mojej coreczce, ze nie wie co traci ;). Moglybysmy smigac na spacerki. A u Ciebie co mowia lekarze? Wiadomo ile to jeszcze potrwa tak na ich oko?
W co ubierasz dzidzi na wyjscie ze szpitala? Ja mam spakowane body z krorkim rekawniem, pajacyk z polarku, skarpetki, lapki niedrapki, czapeczke i kocyk. Boje sie, ze bedzie zimno i nie wiem co jeszcze jej wziac do ubrania.

Do góry