reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
MonikaZgierz, leze w szpitaly im.Rydygiera. A Ty gdzie rodzisz? W Zgierzu? Tutaj wypisuja w niedziele i swieta ale juz w innych nie.

Anitajas, widac nie ma u mnie takiej koniecznosci. Na tetno dali mi Neospazmine i powtarzaja ktg czesto. Przed chwila mialam i bylo juz lepiej.

Ostatnia edycja:
Nanncy zostawiaja cie w szpitalu? Jak sie czujesz? Ktury to tydzien juz masz? (Ja z telefonu pisze i niepokazuje mi)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mimi, no ja tez nie widze mojego suwaczka, wedlug mnie skonczylam dzis 39tydzien i zaczynam 40. Termin mam na 4 maj. Ginka jednak wpisala mi dzis jeszcze 38/39, choc na usg drugiemu ginowi wyszlo jak mi ze 40ty. Takze ogolnie to nie wiem.
Czuje sie jako tako. Dzis znow pobolewa mnie z krzyza i miewam skurcze ale bez szalu, nie rozkreca sie...

Wiecie co jest najbardziej mylace - tylko sie nie smiejcie - bol jak na wyproznienie.
Moze to smieszne, ale naprawde ciezko mi rozroznic skurcze i bole maciczno-krzyzowe od tych ktore skoncza sie wizyta w wc... Po prostu przed wc tez mnie boli w plecach a w brzuchu jest tak ciasno ze mam wrazenie jakby mnie chcialo rozerwac. :p

Ostatnia edycja:
Witam Majoweczki. Byłam ok 23 na IP, bo nie czulam ruchów dzidzi od kilku godzin. A do tego ciśnienie mi skoczylo do 151/88 - pewnie z nerwów. Myslalam, że tak jak z córka 3 lata temu, zbadają mnie, zrobią ktg i puszcza do domu jak będzie wszystko dobrze. A tu zmiany... Muszą każda ciezarna, zglaszajaca się na IP, zotawic na patologii... Ot takie odgorne nakazy... Maly się zaczął ruszać (teraz to już w ogóle szaleje w brzuchu), ktg ok, badanie szyjki rowniez, ciśnienie 120/78, także wyszłam na własne życzenie, tym bardziej że w środę wizyta u mojego gina, no i córeczka w domku :) A teraz emocje opadły, głowa boli i spać nie moge.

kasia.artwik - dobrze, że pojechałaś i sprawdziłaś, że wszystko ok. Tak jak piszesz zawsze można wyjść na własne żądanie. Dobrze, że dzidzia się rozruszała.

Mnie również dopadły bezsenne noce. Nie mogę spać, a jutro będę nieprzytomna.

reklama
funia- ja za 2 tygodnie mam komunię chrześniaka,to muszę wytrzymać, a potem też pewnie zacznie się wyczekiwanie na maluszka i zazdrość, że i inne już mają poród za sobą i maluszki na świecie.

Do góry