reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Witam wszystkich :) :)

U nas 6:30rano a sie niespi :) mialam sen juz mialam baby ze soba szok :)

Co do ciecia cesarskiego to u mnie bylo naprzyklad ze krwawilam po cieciu cesarskim kilka dni, a okres dostalam pozniej normalnie ci misiac odrazu po porodzie mimo tego ze karmilam to dostalam, a co do przytulania to pani doktor powiedziala 6 tygodni nic a nic no ale w tedy bylam mlodsza i wieksze checi na przytulania sie mialo :D :D , to minelo 4 lub 5 tygodni no i poprzytulalismy :) :) ale mimo tego ze mialam ciecie cesarskie i nawet nieprobuwalam rodzic naturalnie to te organy kobiece mialam takie wrazliwe ze czasem poprostu niemoglam wytrzymac tego :) kazdy delikatny dotyk sie wyczuwalo :) i trzeba bylo po malutku i bardzo delikatnie :D i mimo tego po malutku i delikatnie :D to wszystko sie odczuwalo :D :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
No mój taki mądry bo teraz się boi a potem że już wolno...guzik :-) Będzie lekko zaskoczony że nie tak szybko :-) W ogóle to mam ochotę na lody...ajjj bym zjadła

Boje sie tez, ze nie bede miala ochoty na seks. Wszystkie moje kolezanki nawet te co maja juz roczne dzieci mowia, ze seks to przymus, bo wypada. One juz nie maja ochoty i nie chca i sie zmuszaja. Ciagle powtarzaja, ze bede miec tak samo, bo to przez hormony.

Iza-marta niemartw sie ta checia na przytulanki :) napewno bedziesz miec :)
Kazda kobieta jest ina :)
U nas bylo wszystko ok po porodzie pierwszego dziecka ale dopiero sie popsulo jak wzielam tabletki anty, w tedy to chodzilam wsiekla jak niewiem co, za duza dawka hormonow tam byla i bardzo dlugo mi zeszlo zeby to swinstwo ze mnie do konca wyszlo (z pare dobrych miesiecy) ale one obnizyli strasnie moje libido i od tamtego czasu wlasnie niemam checi :( :( maz i ja mamy nadzieje ze sie poprawi po ciazy ale jak narazie nic a nic. I lekarzy na to niemoga zaradzic. I po tym czasie unikam tabletek, libido siedzi chyba na samym dole, to teraz mam tak jak muwia twoje kolezanki.
Ale jak niebedziesz brac tego swinstwa to libido niemusi ci sie obnizyc :) :)

IZA_MARTA nie miałam problemów z zanikiem chcicy :-) jedynie jak do pracy poszłam, to przez najnormalniejsze przemęczenie zasypiałam zanim mąż do łóżka dotarł ;-) zawsze przyjemność, nigdy bo wypada :-)

DIABLICZKO po obiedzie idziemy po big milka ;-) podrzucić kilka? ;-)

})i({ korzystam z Tapatalk })i({

Co do przytulnek to my nie mogliśmy ze względu na zagrożenie przedwczesnym porodem wiec lipa:(
Teraz niby byśmy mogli i ja czasem mam ochotę straszna, a mój maz nie chce :( twierdzi ze dziecko juz duże i jeszcze jak bylismy na usg przed świętami to usłyszał ze główka juz w kanał rodny wstawiona to juz wogole przerażony
Diabliczka ja mam manie teraz na lody, wlasnie zaraz bede jeść.

U nas w tej ciąży jest zupelnie odwrotnie ;) Maz chce ja nie. Teraz to juz calkiem mam opory bo obawiam się, ze mlody za szybko będzie chcial wyjść. Niby ginekologicznie jest ok i nie ma przeciwskazan to i tak sie obawiam, zwlaszcza ze diabetolog powiedziala zebymbwytrzymala te 2 tygodnie bo teraz maluszkow pluca musza sie rozwinąć.

Co do lodow to jezor mi wisi przy ziemi. Zjadlabym ich tone gdybym tylko mogla ;)

Wichurka wcale się nie dziwię bo mój też się boi i nie ma takiej opcji :-) ja już się męczę od końca grudnia...a dzisiaj mnie pyta kiedy po porodzie będzie można :-) wiedziałam że tak będzie

reklama
A co do przytulania w ciazy (co przed tym opisywalam to bylo po ciazy).
A teraz w ciazy to mialam zagrozona ciaze na poczatku dopiero gdzie w 4 miesiacu doktorka pozwolila, no i my tylko jeren raz sie przytulali ale ja zabardzo sie boje ze cos bedzie nie tak no i od tego jednego razu wogule nic. Maz muwi ze bede nadrabiac po porodzie.

Do góry