reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

cholestaze miałam w I ciąży...i uwierzcie... swędzi...wszystko niemiłosiernie!... a leczenie? ostatnie 3 tygodnie (dopadło mnie w 36) hektolitry wody mineralnej i hepatil.... wysokie próby wątrobowe (ASP iALT ) znikły zaraz po porodzie... Okazało sie że to mała naciskała na wątrobę...

reklama
gdyby nie odpłynęły mi wody w II ciąży to chyba bym się nie zorientowała... nie miałam wogóle bóli ... i dokładnie 4 skurcze już podczas narodzin synka... od tamtej pory i sobie i każdej życzę czegoś podobnego :)

A po czym sie poznaje, ze opadl brzuszek? Jejku jestem taka niekumata. Piszecie tyle rzeczy a ja nie wiem czy u mnie tez tak jest, bo nie umiem odroznic. Kolezanki sie mnie pytaja o to czy mialam tak jak one a ja nie wiem :(. Poza tym dla mnie wszystko wydaje sie normalne, bo nie wiem co jest nienormalne :D. Ale moja ciaza chyba jest prawidlowa i dlatego tak, bo jak na razie nie mam wskazan do cc. Mialam tylko przez chwile problemy z ta infekcja, mam cukrzyce i na poczatku, ale to przez stres w pracy wysokie ciesnienie. Brzuszek mnie bolal, ale to jak bylam niepowazna, bo spalam po 3godz a reszte czasu uczylam sie i latalam na egzaminy.
Boje sie, ze nie zorientuje sie, ze juz rodze :D. Ze nie poznam tego uczucia.

Straciatella nie czekaj i jedź na IP. Maluszek by mógł poczekać ze 2 tygodnie :-(

Zrobiłyście mi smak na gołąbki, chyba sobie jutro zrobię na obiadek :tak:
Maleństwo daje mi ostatnio popalić, w nocy szaleje i mnie budzi :-D Wypycha nóżki i główkę :tak:
Odwiedziła nas Pani Kurator powiedziała, że sa duże szanse że odrocza wyrok :yes: Oby !

Chyba przegięłam umieram - wszystko już wysprzątałam . Strasznie się czuję. Chodzić nie mogę. Czytałam Wasze posty.
Czekamy... to dobre wieści ;)
Co ze Straciatella? Pojechała? Tak się wystraszyłam, że aż mi się niedobrze zrobiło. Tfu Tfu oby wszystko było ok.

No tez sie wystraszyłam bo ja i straciatella mamy ten sam termin.
MamaO. Zazdroszczę weny sprzątania bo ja dziś kompletnie nie mam siły na nic...

reklama
Czesc Nanncy, jak sie czujesz? Jak przygotowania?

Wichurka To rowny miesiac :).
Ale ja bym tak liczyla od 38tc, bo to zawsze jest +/- dwa tyg :).

Do góry