reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
wichurka - ja też zostalam obdarowana 6-oma pączkami, a zjadłam ledwo jednego.:-p

mi Iva - to u mnie raczej co innego, bo ja bardzo dbam o uszka.. :/ Kurcze
najczęściej to mi się lewe zatyka..:-(

izamarta - moja mama 6 razy w ciązy miała cukrzyce, żadne z nas jej teraz nie
ma, ani jakiś negatywnych śladów po niej. Spokojnie, zdarza się.

martyyyyna - Witaj, ehh jak zazdroszczę Ci tych 3 kg, na plusie. :) Co do
ciąży dawniej, nie wyobrażam sobie jak to jest "rodzić w polu" :p;-)

diabliczka - jednak by Ci się udało zmobilizować do spacerków, super. :D:-)

Funia - u mnie latwiej powiedzieć co mam, niż czego nie mam. :tak:

Natuszka mi też się zdarza, że uszy się zatykają, mimo że o nie dbam to i tak nic nie pomaga.

Byłam potowarzyszyć mamie w Orange bo przedłużała umowę i zakupiłam przy okazji nowy telefon :laugh2: Promocja była, za to, że tata już tak długo z nimi jest to skorzystałam z okazji :tak:

Monika_zgierz zapomniałam Ci napisać wcześniej. My mieszkanie malowalismy chyba gdzieś w październiku i wybrałyśmy dekoral. Na początku miał byc dulux ale kolega który nam pomagał odradzil ( kolega zajmuje sie wykonczeniowka) i doradził dekoral, ponoć lepiej sie rozprowadza. Maz osobiście malował dekoralem i przyznam ze żadnych smug nie ma i kolory wyszły fajne:)

wichurka- nie wiem jak rozprowadza się Dekoral, ale Duluxem malowałam ja blondynka;-). Smug nie ma kolory żywe i nasycone ( a mam w domu karmazynowy przypływ, imbirowe pole, tropikalną pomarańczę i jakiś łosoś, ale nie pamiętam nazwy). Wiadomo ile osób, tyle opinii. Nam wszyscy polecali Duluxa. Podobno Beckers ma też dobre farby, ale ja nie próbowałam.
Czekamy a jaki telefon zakupiłaś? Ja od kwietnia ubieglego roku nie mogę się zdecydować.

Wracając do tematów ciążowych to czy Wam też się chce pić? Ja bym mogła pić i pić i pić...

MonikaZgierz miałam w ofercie Nokia Lumia 520, Huawei G510, Samsung Touch i LG Swift L3 II , ja wybrałam Huawei, najbardziej mi się podobał mimo że jest duży :-D

MonikaZgierz - ja nawet się spać nie kładę, jeśli nie mam nic do picia obok łóżka, kilka razy w nocy się budzę i pije, a w ciągu dnia też duuże ilości.

reklama
witam marcowo :-D słoneczko świecie piękna pogoda:-D

iza_marta ja też na pewno spakuję się dużo wcześniej po co się stresować lepiej być przygotowanym:tak::-)
MonikaZgierz ja też piję jak smok wawelski a później mam tak wypełniony żołądek że się ruszyć nie mogę a dalej bym piła:sorry:
Natuszka no mojemu to się syf zbiera -górnik ale spróbuj kupić takie psikadło do ucha co rozpuszcza woskowine i wypływa wszystko:tak:

M wczoraj poszedł na ur do kumpla ja jakoś nie miałam ochoty takie męskie grono a tam wole z książką posiedzieć;-) i co i co? zamiast z kolegami gadać to z mamą solenizanta przedyskutował pół imprezy bo ona spodziewa się wnuczka i tak na ciążowe tematy hehe:-D

obczaiłam fajne łóżeczko dziś mam nadzieje pojedziemy oglądać:-)

Do góry