reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
wichurka - ja też zostalam obdarowana 6-oma pączkami, a zjadłam ledwo jednego.:-p

mi Iva - to u mnie raczej co innego, bo ja bardzo dbam o uszka.. :/ Kurcze
najczęściej to mi się lewe zatyka..:-(

izamarta - moja mama 6 razy w ciązy miała cukrzyce, żadne z nas jej teraz nie
ma, ani jakiś negatywnych śladów po niej. Spokojnie, zdarza się.

martyyyyna - Witaj, ehh jak zazdroszczę Ci tych 3 kg, na plusie. :) Co do
ciąży dawniej, nie wyobrażam sobie jak to jest "rodzić w polu" :p;-)

diabliczka - jednak by Ci się udało zmobilizować do spacerków, super. :D:-)

Funia - u mnie latwiej powiedzieć co mam, niż czego nie mam. :tak:

Natuszka mi też się zdarza, że uszy się zatykają, mimo że o nie dbam to i tak nic nie pomaga.

Byłam potowarzyszyć mamie w Orange bo przedłużała umowę i zakupiłam przy okazji nowy telefon :laugh2: Promocja była, za to, że tata już tak długo z nimi jest to skorzystałam z okazji :tak:

Monika_zgierz zapomniałam Ci napisać wcześniej. My mieszkanie malowalismy chyba gdzieś w październiku i wybrałyśmy dekoral. Na początku miał byc dulux ale kolega który nam pomagał odradzil ( kolega zajmuje sie wykonczeniowka) i doradził dekoral, ponoć lepiej sie rozprowadza. Maz osobiście malował dekoralem i przyznam ze żadnych smug nie ma i kolory wyszły fajne:)

wichurka- nie wiem jak rozprowadza się Dekoral, ale Duluxem malowałam ja blondynka;-). Smug nie ma kolory żywe i nasycone ( a mam w domu karmazynowy przypływ, imbirowe pole, tropikalną pomarańczę i jakiś łosoś, ale nie pamiętam nazwy). Wiadomo ile osób, tyle opinii. Nam wszyscy polecali Duluxa. Podobno Beckers ma też dobre farby, ale ja nie próbowałam.
Czekamy a jaki telefon zakupiłaś? Ja od kwietnia ubieglego roku nie mogę się zdecydować.

Wracając do tematów ciążowych to czy Wam też się chce pić? Ja bym mogła pić i pić i pić...

MonikaZgierz miałam w ofercie Nokia Lumia 520, Huawei G510, Samsung Touch i LG Swift L3 II , ja wybrałam Huawei, najbardziej mi się podobał mimo że jest duży :-D

MonikaZgierz - ja nawet się spać nie kładę, jeśli nie mam nic do picia obok łóżka, kilka razy w nocy się budzę i pije, a w ciągu dnia też duuże ilości.

reklama
witam marcowo :-D słoneczko świecie piękna pogoda:-D

iza_marta ja też na pewno spakuję się dużo wcześniej po co się stresować lepiej być przygotowanym:tak::-)
MonikaZgierz ja też piję jak smok wawelski a później mam tak wypełniony żołądek że się ruszyć nie mogę a dalej bym piła:sorry:
Natuszka no mojemu to się syf zbiera -górnik ale spróbuj kupić takie psikadło do ucha co rozpuszcza woskowine i wypływa wszystko:tak:

M wczoraj poszedł na ur do kumpla ja jakoś nie miałam ochoty takie męskie grono a tam wole z książką posiedzieć;-) i co i co? zamiast z kolegami gadać to z mamą solenizanta przedyskutował pół imprezy bo ona spodziewa się wnuczka i tak na ciążowe tematy hehe:-D

obczaiłam fajne łóżeczko dziś mam nadzieje pojedziemy oglądać:-)

Do góry