hej hej hej :-)
dzięki bogu już piątek. Miałam kiepską noc, jakieś dziwne sny i budzenie co chwilkę
sikanko było tylko jedno, ale tak jakoś czuję się zmęczona
z nochala mi leci jak w czasie ulewy
kropiłam rano, ale nic nie pomaga
masakra
nos już zatarłam sobie tym wiecznym wycieraniem
i jeszcze burak mi z rana podniósł ciśnienie
bo w raporcie kierownik napisał podłancza a powinien podłącza
i mam zadzwonić do tego kierownika i przypomnieć mu o zasadach języka polskiego
niech się goni burak zakichany i cmoknie mnie w trąbkę ... o 5 rano każdy może popełnić błąd ;-) nie moi ludzie, dzwonić nigdzie nie będę ...
auto mi chłopaki zabrali
tak więc powrót do domu będę miała z godzinny przynajmniej
zajebioza ... trzy przesiadki
wiem, wygodna jestem ;-) ale z bebzonem przesiadać się, latać z laptopem (bo weekend mam pracujący, więc służbowy sprzęt muszę wziąć), jeszcze po Mrówka do przedszkola (dodatkowa przesiadka) ...
dzisiaj to nie dla mnie ... muszę coś pokombinować jak mi ciśnienie spadnie ;-)
zryczałam się wczoraj :-( oglądałyście wiadomości? był reportaż o kobiecie (instruktorce karate), która na początku roku straciła stopy i dłonie ... ja ją znam :-( ona kończyła karate z dzieciakami, ja zaczynałam swoją siatkę :-( i zawsze w szatni gadałyśmy :-( superowa kobieta, taka bardzo pozytywna i sportowa ... a tu tak nagle świat jej się zawalił ... masakra ... jakie to życie dla niektórych jest niesprawiedliwe ...
FUNIA ja miałam coś takiego --->
Majtki, higieniczne poporodowe rozmiar 40-44, 2 pary - Portal Dbam o Zdrowie można było przeprać, przewiewne
i byłam zadowolona ;-)
z koszulą też jestem wybredna
szkoda, że pidżamasy nie można mieć ;-) nie śpię w koszulach, bo nienawidzę koszul
DIABLICZKO ja zgagę miałam w poprzedniej ciąży po normalnej coli ;-) oj męczyło mnie ... szczerze współczuję ...