reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Dziewczyny bardzo rzadko jestem na BB. Dlatego chciałabym oddać jednej z was watek dotyczący majowych dzieciaczków. Jest któraś zainteresowana, juz nie długo i wątek zacznie żyć :-)

reklama
Danusia to jak noce poślubne :)

Aśku ale ja też miałam taki sen z dziewuszką :szok:/ tak myślałam że wczoraj był taniec bongo :-phahaha teraz to codziennie aż zazdroszczę :) Ja dalej nic od grudnia :(

Marzycielka witaj :) uszy do góry...wiara czyni cuda :)

funia mmm zjadłabym ale w czekoladzie :-p

Anetkaaa ojjj uwielbiam pistacje , ale ta cena mnie przeraża :/

Danusia, Aśku, funia co ja bym dała, żeby coś miedzy nogami poczuć :zawstydzona/y::-p

Starciatella sama muszę w końcu też męża zadowolić i wziąć się za robotę ręczną hehe :-D:-D

Hahaha no tak ...Ja też mam celibat :-( ale co bym dała :zawstydzona/y: za przypomnienie :)

mi_lva Nikt nic nie wie bo miało być nie pisane ... grupa zamknięta więc wpisy też :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No nie mogę spać ... cholera jasna :( luby też w dużym ogląda tv a ja na kompie nadrabiam troszkę :) Zjadłam 4 kanapki bo aż mi burczało w brzuchu :-p Dzisiaj byłam na spacerze w południe tzn wczoraj :) Przepiękne słoneczko ale wietrzysko i wcale nie było tak ciepło :szok: no ale ... wyszłam :-) Zapisałam się do internisty na dzisiaj żeby mi wpisała wizytę do karty...jeszcze muszę poszukać dentysty szybko bo też mam lukę a gin się upomina...

Hej hej hej :-)

Pogodny kolejny dzień ;-) taką zimę to ja rozumiem :-D i szczerze współczuję Danusi ;-)

A mnie wczoraj ścięło :zawstydzona/y: padłam po 17, wstałam po 20, ogarnęłam siebie i Mrówka ;-) i dalej do spania :eek: gardło mnie pobolewa :eek: mam nadzieję, że dziecię nie przekazało mi żadnego choróbska ...

Chłopcy wczoraj zabrali się za malowanie ścian :-D Mrówek pierwszy chętny, wałki pokupował sobie, więc malował wczoraj pięknie :-p co prawda malował tylko tam gdzie widać nie będzie, ale malował ;-) i jaki dumny opowiadał mi o tej pomocy :-D

Tak, jedna majówka już urodziła szczęśliwie :tak: po prostu rano odeszły jej wody i miała cc :tak:
Zainteresowanych zapraszam na fejsa ;-) tam można doczytać i ujrzeć foto naszego lutowego majówkowicza :tak:

DIABLICZKO :-D uschłabym normalnie, więc trzeba było wykorzystać męża, póki nie przemęczony remontem ;-)

witam witam :-)

dziś piękna pogoda M wziął wolne bo mu uszy zatkało i głuchy jak pień masakra nie da się z nim dogadać:eek: poszedł do lekarza oby mu coś poradził na to

my z seksem jak na razie dajemy rade ale u mnie z ochotą to różnie bywa ale źle nie jest M nie narzeka ;-)

dziś na obiad domowa pizza :-D

Witam po raz drugi :) Kurczę, ale jest brzydko na dworze, szaro, buro i zimno :( a Ja dzisiaj do lekarza mam iść...myślałam że będzie słoneczko a tutaj lipa Może jeszcze wyjdzie do tej 14 :p no ale...
Tak się naczytałam o 3 nad ranem o seksie i dogadzaniu Jaranti i Straciatelli że też mi się śniło...nie wiadomo co :szok: aż się obudziłam :-D
Zaraz wtrynię śniadanko...płatki na mleku z bananem i dzemem mniam potem kawusia :)

reklama
Witam środowo :-)

Codziennie was podczytuję ale jakoś nie mam ostatnio na nic chęci, nawet na to żeby coś naskrobać na BB. :tak::tak:
Strasznie się boję tego porodu przedwczesnego, że mnie też to spotka... niby wszystko ok ale widzicie jak to wszystko się układa... :tak:
A wyprawka dopiero w połowie drogi jest :-)

Co do braku ochoty na sen to ja coś o tym wiem, kładę się z mężem a po 20 min już schodzę do salonu włączam tv leże na kanapie aż nie zasnę, czasami nawet do 3-4 nad ranem :wściekła/y: a w dzień nieprzytomna jestem :-D

No i ten seks :-) ja chcę ciągle i w kółko ale mąż jakis taki przerażony bo mała sobie wtedy fika w brzuszku ;-)

Ja dziś mam labę bo obiadek od wczoraj, potrawka z kurczaka :-)

Do góry