reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Dziewczyny to ja Wam powiem, ze odkad zaczelam III trymestr czuje sie najlepiej :). Wczesniej ciagle cos bylo nie tak z odczuciami fizycznymi a teraz jakos tak cialko mi sie na ladniejsze zrobilo. Nawet maz dzis mi powiedzial, ze mam smuklejsze lydnki i sexy udka ;). Udka raczej to nie sa, bo i tam i w pupe poszlo najbardziej ;(. I jakos tak wiecej energii mam. Jak wczesniej nic tylko lezalam plackiem tak teraz wyszorowalam pol mieszkania....drugie pol czeka :D. Chodzi mi sie tez super i juz tchu nie brakuje! Nie wiem czym to jest spowodowane :). A moja coreczka kopie jak szalona!!!! Ciagle rozrabia w brzuszku u mamusi :D.

reklama
Iza_marta to zazdroszczę dobrego samopoczucia. Mi sie oddycha zle. Cieżko mi chodzić, ciągnie mnie w dole brzucha. Zakupy to katorga, ciagle mi sie siusiu chce i szybko sie mecze. W dodatku ten straszny leń na wszystko. Nic mi sie nie chce. To jakiś nienormalny stan jak dla mnie :(

Natuszka u mnie dziś ciśnienie w normie więc żle się czułam, masakra :confused2:

CzekamyNaIgorka po tych zdjęciach wcale bym nie powiedziała, że jesteś w ciąży :eek: ślicznie wyglądasz :-)

kasia.artwik ja bardzo lubię farby ze śnieżki, pięknie na ścianie wyglądają a nie tylko w opakowaniu.

-----------------------------

Padam na ryjek po dzisiejszym dniu .... Rozwaliliśmy ściankę w łazience, cały dom w kurzu, wszystko szare, a ja już z ścierkami i mopem nie nadążam. W krzyżu łupie, sił brak :confused2:, a jeszcze dzisiaj przyrąbali się goście (bardzo ich lubię, ale dzisiaj dostałam w dupę tym sprzątaniem)....
Jeszcze gipsowanie i szpachlowanie - będzie męka :crazy:

Witajcie dziewczyny :-)
Dzisiaj trafiłam na ten wątek i postanowiłam dołączyć ponieważ ja też zostanę mamą w maju :) To nasze pierwsze dziecko, bardzo wyczekane. Udało się po 10 miesiącach starań. Tzn. w pierwszym miesiącu kiedy już sobie odpuściłam. Wiem, że nie jest to długo w porównaniu do par, które starały się nawet kilka lat. Ale jeśli się czegoś bardzo chce to wiadomo, że nawet kilka miesięcy bardzo się człowiekowi dłuży.
Razem z mężem nie możemy się już doczekać. Ja w dużej mierze również dlatego, że męczy mnie konieczność duuużego oszczędzania się. Po prostu umieram z nudów i tęsknię nawet za sprzątaniem, wymyślaniem i gotowaniem obiadów oraz codziennymi zakupami :szok: Na szczęście jutro zaczynam 29 tydzień więc już bliżej niż dalej :tak:

Pozdrawiam Was :)

Tłusty czwartek ,wstawać śpiochy!!!!!!!!!!!!!!!!My już od godziny na nogach(raczej na dupie).Ale jestem głodna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja tu iść na dół do lodówki jak wszyscy śpią,muszę robić sobie kanapki na noc.Miłęgo dnia,nie objadajcie się za bardzo.

Dobry sezon na problemy ze snem rozpoczety,od tygodnia budze się o 3 lub 4 i tak lezakuje by odpocząć wczesniej mialam sporadyczne przypadki bezsennych nocy a teraz..Dzis tlusty czwartek a ja na test z glukozy się wybieram wiec od rana na slodko.Gratuluje maleństwa i kciuki za przybieranie na wadze.

reklama
Witam czwartkowo.
Mnie na szczęście do słodkiego nie ciągnie, więc pozostanę przy zielonych ogórkach;-) Wczoraj rano pojechałam do hurtowni budowlanej, wróciłam po 12:szok:, szybko zjadłam, poszłam po dziecko do p-la, potem do kuzynki na ploty, od kuzynki odebrał mnie mąż,pojechaliśmy na zakupy i do domu wróciłam po 18. Padłam po takim maratonie.
Dziś za to miałam głupie sny i obudziłam się o 5.00:szok:

Mąż w pracy, dziecko w p-lu a ja robię dzień leniucha.

Do góry