reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

hej hej hej :-D

słoneczko od rana :-D kurczę, jak jasno przed 7 :szok: nie wierzyłam dzisiaj :tak: najprzyjemniejsze tygodnie się zaczynają ;-)

nocka fatalna i to mocno :dry: Mrówek ma katar, więc męczył się cholernie (mój myślący mąż przed zakropieniem nie przeczyścił mu nosa) ... więc nie spałam, to ten ciągnął tym katarem ;-) a później się obudził, więc trzeba go było naszpikować ... jak już zasnął, Juliano się obudził i dał czadu - trzy czkawki i wyginam śmiało ciało ;-) nawet mąż czuł jak mu po plecach skakał ;-) jak już najmłodsze zasnęło, zasnęłam, ale do budzika miałam 40 minut, więc żadna pociecha :dry:
tak więc cała nasza trójka jest mało przytomna :dry: czwarty jeszcze odsypia ;-)

kupienie tapety takiej jak chcę ... eeee ... na necie na indywidualne zamówienie, czas realizacji od 5 do 15 dni :-D no to żem se kurna upatrzyła ;-) po pracy jadę szukać po zielonogórskich sklepach stacjonarnych ;-) może coś mi wpadnie w oko ... zachcianki ciężarnej ...
najważniejsze, że farby kupione :tak: do naszej sypialni i do pokoju chłopaków ;-) Mrówek wybierał :tak: zaczął od czarnego koloru, przeszedł przez granaty i skończył na słonecznym żółtym ;-) na żółty akurat się zgodziłam, ale limonka tak za mną chodziła ... Mrówek nie chciał ;-) a dokładnie to bardziej chciał zrobić mi na złość ;-) żółty akceptowalny, więc ok, niech mu będzie :tak:
tempo prac zadowalające! w piątek mąż jedzie po szafę :-D i następna niedziela już w nowej sypialni ;-)
to dobrze, bo męża chcę bzyknąć, a ze śpiącym w pokoju Mrówkiem tak jakoś ... no nie mogę ;-)

STRACIATELLA miał 4 latka jak zaczął ;-) ale widzę, że to indywidualna sprawa :tak: do jego szkółki dołączył właśnie 3 latek i jest mega usłuchany ;-) no mój taki nie był :-D czasami potrafił stać i patrzeć na niebo ;-)
musisz przede wszystkim podpytać w szkółkach od jakiego wieku przyjmują, ewentualnie pójść na lekcję pokazową ;-) na basen przyjmują szybciej ;-)

reklama
witam witam u nas straszna mgła ale podobno ma być ładnie jak opadnie:-)

iza_marta
super że impreza jednak się udała:-D
jaranti też mam problem z pęcherzem :baffled: najgorzej jak już trochę chce mi się siku i kichnę dobrze że nie ruszam się bez wkładek to jakoś daje radę;-)
Aśku powodzenia z dalszym remontowaniem:tak:

wczoraj miałam taką ochotę na takie ciepłe lody w czekoladzie takie babeczki one są w lidlu i biedronce no i musiałam kupić ahhh jakie dobre:-D :-Dcoraz bardziej bierze mnie na słodkości a w czwartek TŁUSTY CZWARTEK:-D:-D:-D ale się nawpierniczam a co tam;-):-D

Wczoraj byłam u znajomej,urodziła dziewczynkę,gadamy o porodzie ,o dzieciach i nagle ona mówi"zobaczysz jak będziesz musiała mocz pobrać do badania....koszmar"Ja oczy jak 5 zł?????????????rzeczywiście przy chłopcach nie ma problemu,w nocy nie spałam i myślałam.....jak to się robi??????????????pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a w czwartek TŁUSTY CZWARTEK:-D:-D:-D ale się nawpierniczam a co tam;-):-D
muszę zapisać by nie zapomnieć ;-) :tak: będę haftować pączkami, a nie odpuszczę :tak:

MI_LVA słodkie buziaczki czy jakoś tak ;-) te ciepłe lody :tak:

FUNIA ja mam siusiaki, więc o takich pierdołach myśleć nie muszę :tak: ;-)

cześć dziewczyny,

piękna pogoda, piorę od rana i piję kawę na balkonie, jest cudnie :tak::tak:

wpadłam na chwilę, aby Wam napisać, że zapisałam się niedawno z mężem na warsztaty Bezpieczny Maluch, które będą niedługo w Gdańsku, ale odbywają się w najbliższych tygodniach w całej Polsce więc może któraś z Was jest zainteresowana to podsyłam link:
Bezpieczny Maluch

Czekamy, tak *spam* jest bez recepty ;-)

Miłego dnia :-):-)

Ostatnia edycja:
Matita jaka piekna pogoda? Szaro, buro za oknem i checi brak ;).

CzekamyNaIgorka bylam chora ok dwa tygodnie w grudniu i to tak strasznie. Pilam Prenalem, ale niestety nie obylo bez innych lekow :(.

Zapisalam sie na jutro do diabetologa, ktory zajmuje sie leczeniem cukrzycy ciazowej. Zobaczymy co mi powie :). Licze na to, ze rozwieje wszelkie moje watpliwosc i mi wszystko wytlumaczy :D.

reklama
Nie, nic nie czulam. Ale jakos tak mi sie wydawalo znajac mojego pecha ;).
U mnie cukier wygladal ok przez te kilka dni jak sie kulam, ale jak tylko zjadlam princese long z kolacja a dzis do sniadania herbate z sokiem malinowym to wyszedl. Ale bedzie dobrze, bo ja sobie strasznie pofolgowalam w ciazy i dlatego tez tak duzo przytylam, bo jadlam zero warzywa a ciagle frytki, pizza, paczki, itp.

Do góry