reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Ewe 1985- ja chodzę do lekarki z Siemierdzkiego, ale nie jestem do niej przekonana za bardzo. Młoda dziewczyna, ale jakaś taka nieżyciowa. Pierwszego syna też tam rodziłam, ale było to 13 lat temu... O Żeromskim słyszałam super opinie, ale ciężko tam o poród rodzinny, bo mało sal a dużo rodzących.
dontforgettosmile- babcia? a co ja mam powiedzieć!!! Mam 36 lat. I jestem bardzo szczęśliwa, że będę ponownie mamą. :-D

reklama
Takie późne macierzyństwo ma swoje uroki. Człowiek ma więcej cierpliwości, dużo dystansu i spokoju!! Syn obiecał, że będzie najlepszym bratem na świecie a Tatuś szaleje jak nigdy!!
w4sqyx8dhthdtb0n.png

Bylam w sklepie przymierzalam stanik po staniku, w koncu maz nie wytrzymal i podszedl do Pani sprzedajacej i mowi jej tak: niechze jej Pani pomoze bo inaczej nigdy stad nie wyjdziemy. Babka super, pomogla mi jak nikt inny i dobrala ekstra wygodny stanik 90F :o

Dziewczyny nie przesadzajcie z tym wiekiem, kazdy ma tyle lat na ile sie czuje. Np ja ostatnio sie czuje jakbym miala ze sto :/

Sara wyslalam Ci zaproszenie do grupy :-) wyglada na to, ze masz bardzo ciekawa prace. Tez myslalam nad podobnym kierunkiem aczkolwiek chyba bym psychicznie nie dala rady :)

mama olafka i damian my trafilismy na sale rodzinna do porodu dostalam kroplowke itd. ale nie udalo sie brak postepu porodu i decyzja o CC.Przyznam szczerze ze nie wiem ile jest sal w Zeromskim do porodow rodzinnych bo jak rodzilam to jeszcze jedna dziewczyna ze mna rodzila a potem mnie zabrali na sale operacyjna wiec nawet nie rozejrzalam sie za bardzo bylam tam "tylko" 5h

gwiazdeczka dzięki wielkie ;-) psychicznie nie jest tak źle, to jeszcze zależy od ukierunkowania wprawdzie, ale w moim nie jest tak źle :-p Jeśli chodzi o podobny kierunek to mówisz ogólnie o medycynie czy konkretnie o sądowej?

Dziewczyny, leżę sobie i czytam książkę, nagle dzwoni telefon. Odbieram, a tu pani dyrektor mojego synusia 'Witam, czy może Pani przyjechać do szkoły?' No to ja jej odpowiadam, pytam się co się stało, że syn pełnoletni i może sam wrócić do domu, a ona mówi, że się w bójkę wplątał :szok::no::shocked2::eek::wściekła/y: Jadę tam do nich dowiedzieć się, co się stało, aż się boję :baffled::unsure:

reklama
Do góry