reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

witam witam :-D dzięki nowym majóweczkom forum nabrało pędu:-)

futurystka
wybacz za nie dotrzymanie obietnicy na pewno wrzucę:zawstydzona/y::tak:
Aśku dzida haha ciekawe czy M zdaje sobie sprawę o czym my gadamy;-) a żyrafa ze sraczką mnie powaliła:-D:-D:-D

LadyC Maksymilian ślicznie też braliśmy pod uwagę:tak:
Sara to faktycznie widok zwłaszcza dla kobiety w ciąży masakra:szok: co z synem??

dziewczyny bryka stoi już u nas ha jest piękna:-D:-D zrobię fotki tylko dziś mam zastępczy laptop i wszystko chodzi jakby chciało a nie mogło:dry:
zamówiliśmy również komodę na ubranka maluszka ale taką zwykłą nie dziecięcą żebym ją później wykarzystała;-) no i teraz już nie mam wymówek na lenistwo zakupiliśmy rowerek stacjonarny i jazda z tym koksem:-D
ale wczoraj był megaśny mecz siatkówki ostatnio zrobiłam się strasznym kibicem aż M oczy wytrzeszcza jak lecą ##@# na sędziego albo przeciwną drużynę tak się jakoś emocjuję:-D;-)

reklama
LadyC ja jestem z Warszawy :) pierwszego synka rodziłam w Szpitalu Świętej Rodziny na Madalińskiego i było okey.
Teraz chciałam rodzić na Inflanckiej, bo po remoncie i opinie ma bardzo dobre. Ale w związku z tym, że cosik z żołądkiem Malca nie tak wygląda na to, że będzie to IMiD, tak więc milenka pewnie się tam spotkamy :)

cześć dziewczęta

u nas zdecydowaie lepiej ale jeszcze dziś posiedzę w domku, kurcze co rano gdy wysmarkuje nos leci mi krew, psikam solą morską i jem dużo wit C więc nie wiem co jest!
a wiecie co tak właśnie wczoraj doszłam do wniosku, bo skończył mi się balsam do brzuszka i nie smarowałam przez 3 dni bo nie wychodziłam z domu a mąż wyjeżdża rano i wraca w nocy tak teraz "pracuje", tak więc się nie smarowałam niczym po kąpieli i tak mnie skóra swędziała czułam jakby mi się kończył zapas wieczoram taki napięty brzuch miałam i źle mi się spało, na szczęście kupiła mi teściowa i już wszystko jest dobrze, ale jestem w szoku nie wiedziałam, że to cholerstwo tak dobrze działa:szok:

Kpe ja nie kupiłam nic jeszcze, jak mówię do męża to on zdziwony, bo co takie dziecko może potrzebować? (dostaliśmy ubranka od siostry mojej, więc wydaje mu się, że starczy) no mleko z cycya i co więcej:dry:i mówię mu ostatnio, że nie mamy nic dla dziecka ani do porodu a ten do mnie to dlaczego ja nic nie kupuje?buhhhh:wściekła/y:tak mnie wkurza, sama mam latać i kupowac a potem będzie mi truł jak zwykle, że kupuje pierdoły i miliony wydaje!!i zrozum tu takiego, a mówią że kobiety ciężkie w obsłudze:dry:
mi_lva ja jak wsiadłam ostatnio na rowerek stacionarny popedałowałam ze 3 minutki i tak mnie krocze bolało że nie mogłam siedzieć i nie wiem czy mi się wydaje czy co ale jakoś jakby jakieś takie drgania czuła w kroku czy to możliwe że to jakieś skurcze?
gwiazdeczko weź nospę poleż poodychaj głęboko i staraj się zrelaksować może wymocz nóżki w soli i olejku eterycznym?

a jeszcze wam powiem, że teściowa zakupiła mi takie rękawiczki do masażu pod prysznic i to naprawdę super gadżet bo brzuszek wymasuje i cycuszki i od razu lepiej się śpi!

Hej, dziewczyny. Mam do Was pytanie: jak czesto tak mniej-wiecej macie wizyty u gin?

Ktoras wspomniala cos o programie matkowym na TLC, a Teen Moms ogladalyscie? Slyszalam, ze w PL ma powstac wersja.

Ughh... dzisiaj ide do lekarza i do urzedu. Wiecie, najpierw nie chcialam znac plci dziecka, a teraz juz sama nie wiem... :-/

Jakie macie lozeczka dla dzidz? Przewijaki jeszcze zyja, bo coraz rzadziej sie z nimi spotykam?

Spalam tylko 3h, nie moge, stresuje sie. Wczorajszy dzien byl do dupy - najpierw omalo co nie zeszlam w pracy, potem bojka syna, potem wraca M i mowi, ze znowu chca go przeniesc... No i oczywiscie klotnia, bo ja nie mam zamiaru sie znowu przeprowadzac. Mam dosc.
Swoja droga, syn pobil sie z kolega, bo ten mu obrazil dziewczyne... Pogodzili sie juz podobno.
A teraz jestesmy sami, bo maz w DC sluzbowo pojechal i siedze na dupie, patrze sie w sufit. Zaraz odwoze mlodych do szkol i jade do lekarza, ponadrabiam wczorajsze i juz przestaje gadac o sobie ;-)

Natuszka bieżnia dozwolona jak się przy tym mocno nie zmęczę :-D Lekarz opowiadał jak miał raz pacjentkę co cały czas leżała i strasznie przy tym tyła to jej zalecił krótkie dzienne spacery, a ona zamiast chodzić to biegała, bo stwierdziła że tak będzie lepiej.

Saro widzę, że wczorajszy dzień rzeczywiście nie był najlepszy, mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej. Co do bójki syna, to jak na moje to dobrze zrobił, co mu będą dziewczynę obrażać. Prawdziwy facet ;-) no i najważniejsze, że się pogodzili.
Co do wizyt to ja mam co 4 tyg. Mój gin na początku mówił, że jak się nic nie dzieje to wizyta co 4 tyg a pod koniec częściej. Moja szwagierka jeździ co 3 tyg ale ona ma problemy....
Łóżeczko mam takie, tylko zamiast owieczek są serduszka http://darland.com.pl/img/lozeczka/nat_wengeo_3.jpg
A przewijak kupię nakładany na łóżeczko bo na inny nie mam chwilowo miejsca.

Morela ja też mam wizytę co 3 tygodnie ze względu na L4. Bo nie może mi dłużej napisać niż na 3 tygodnie. Początkowe wizyty miałam co 4 tygodnie.

Dzisiaj w końcu wizyta :tak::tak: Już nie umiem się doczekać, aż zobacze maleństwo. Mam nadzieje, że da mi zdjęcie bo już 2 wizyty nie dał :-(

wizyty mam co miesiąc ;-) ginka nie widzi powodu, by widzieć mnie częściej ;-) chyba, że coś zacznie się dziać ....tfu tfu!

SARO polska wersja teen moms leci chyba od tygodnia na mtv ;-) widziałam zapowiedzi :tak:

Witam !!! :-)

Ja już po wizycie, mała zrobiła fikołka i siedzi sobie miednicowo więc za dużo nie dało się podejrzeć :tak:

łożysko ładnie się podniosło, szyjka też super, także jestem zadowolona.
No i w sobote czeka mnie glukoza wwrrrr... :no:

Co do wizyt to ja niestety mam co dwa tyg tylko dlatego że dwa razy straciłam dzidzie więc mój gin woli dmuchać na zimne...:tak::tak:

Mam juz dość tej zimy, strach jeździć autem w taką pogodę :shocked2:

reklama
Witam, poćwiczyłam trochę i od razu lepiej się czuję:) Ciekawe na jak długo starczy mi zapału hehehe
LadyC ja rodziłam synka na Solcu i teraz też zamierzam. Fajny, kameralny szpital:)
Diabliczko coś musiałam nieświadomie nawciskać i wyszły mi takie esy floresy:) artystyczna dusza ze mnie wychodzi:-D

Do góry