reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Hej laseczki

Jak mnie ostatnio boli kręgosłup to masakraa, podobno to norma, że od 19-tego tyg zaczynają się te bóle

Natuszka biedulko , jelitówka jest masakrycznie męcząca

Kotka spokojnie możesz podawać lek na alergię , ukoi świąd ja Amelce podawałam clemastinum 3 razy dziennie, do tego przeciwwirusowo coś i rób jej częste prysznice, To na prawde pomaga, ale musze być letnie i bardzo szybkie spłukac , ręcznikiem tylko podotykać aby osuszyć - nie pocierać. A do do smarowania, my najpierw mieliśmy zły krem i małej nic nie pomagało później kupiłam " Tanno hermal lotio" i ładnie się goi , łagodziło świąd i żałowałam , ze wcześniej tego nie mieliśy. Amelka była wysypana strasznie, prawie bez wolnego miejsca na ciałku. Ściskam Was mocno i jakby co to pytaj :tak:

My dzisiaj w domku , zaraz na jakiś spacerek a jutro mąż też ma wolne ale mamy mnóstwo załatwień cały dzień biegania

Wczoraj wieczorem tak mnie natknęło na Mc flurry - któraś pisała i musiałam jechać :) MM pycha z karmelem i lionem :-)

reklama
Witam kochane!
Ja narazie wycofuje się z forum.
Nie jestem w stanie was nadrabiać ani czytać na bieżąco.
Ciągle praca, dom, gotowanie i spanie.
Mam nadzieję, że zrozumiecie ;)
Oczywiście nadal podczytuję was na facebooku :)

Wrócę jak na macierzyński przejdę chyba :p

Pozdrawiam każdą z osobna :)

Witam świątecznie.Mnie też bolą plecy,najgorzej ze schylaniem,bardzo mi ciężko....Wózek bardzo mi się podoba,dla mnie najważniejsze duże i nieobracane koła.Muszę w końcu zrobić ten suwaczek.

mi Iva-śliczny ten wózek, jakby był podwójny to bym chyba taki kupiła;-)) Dziewczyny mam takie wrażenie ,że codziennie mam większy brzuch,co rano jak otwieram oczy to jest go więcej..wczoraj w końcu moje maluchy skopały tatusia:-)ale się cieszył

hej hej :-) poniedziałkowo ;-) chyba :-D
u nas mega sloneczny dzionek :-D chłopaków probuję wygonić na basen, ale ten mój ślubny wstydzi się pleców (alergia go wysypła) i brzucha :-D Mrowek by się ucieszył, ale ciężko tego większego przekonać ;-) muszę popracować i czymś zaszantażować ;-)

obiad dzisiaj rosołowo - gulaszowy ;-) do tego sok marchewka + jabłko :tak: odzyskaliśmy naszą sokowirówkę, więc szalejemy ;-) szkoda tylko, że Julian preferuje przede wszystkim wodę staropolankę 2000
:sorry:

a wiecie co mnie w nocy spotkało :-D ok. 4 otwieram oczy, a nade mną Mrowek :-D Żabeczko, przykryj się dokładnie, bo Julian marznie :-D :laugh2: ;-)

KASIEK sen :eek: widać, że i on przezywa ;-)

BĄBELKU McFlurry :shocked2: zamorduję! z czekoladą i lionem! :wściekła/y: chcica teraz :wściekła/y:
APPLECRUMBLE mam fejsa, ale preferuję to forum:-pBAJKA wapno :tak: i może smarowanko fioletem?? Mrówka smarowaliśmy fioletem, straszenie go wysypało przy ospie :confused2: blizny na buzi i brzuszku ma do dzisiaj :-(

NATUSZKA
gratki laptopa i powrotu do zdrowia :tak:

FUNIA
wklej http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqpc0zs6kc111i.png między
:-) i teraz skopiuj całośc, wejdź w panel użytkownika / edytuj sygnaturę :-) i wklej całość w wolne pole :tak:

reklama
Dzień doberek! To ja się pochwalę, że dzisiaj robimy wspólne gotowanie z małżem i powinna wyjść z tego pyszna lasagne z lekką sałatą mniaaam :-D Ale mcflurry też bym wciągnęła ;-)

Do góry