reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Gwiazdeczka Ja również 7.01 mam wizytę, ale dowiedzieliśmy się już w listopadzie ...choć miałam cały czas przeczucie, że będzie dziewczynka :-) a tu psikus na USG :-D więc było ogromne zaskoczenie dla mnie :-)

Napisałam już na FB teraz muszę wkleić i tu :D

dziś dopiero poczułam, co to znaczy PRAWDZIWA ciążowa zachcianka Ochotę miałam na różne rzeczy ale była to tylko ochota. Dziś byłam w garmażerce u koleżanki i zobaczyłam łososie wędzone zapiekane z serem i rodzynkami. Czułam jak momentalnie zaczynają mi pracować ślinianki, ba czułam jak Kordianowi ślinianki ruszyły..spociłam się i miałam ochotę zamordować babkę przede mną co wysmradzała..Miałam gdzieś, że ryb wędzonych sie nie powinno itd, pocieszał mnie fakt, że dodatkowo były upieczone. Dziewczyny, taka zachcianka to gorzej jak okres bo gotowa byłam w tamtym momencie zabić za tego łososia.Jedząc go miałam taki orgazm, że jakbym nie była w ciąży to właśnie bym zaszła Coś strasznego!

ps.
Lena ma chłopaka więc kolejna podwójna siurkowa mama :D Lenka GRATULACJE po raz kolejny :D

reklama
Hej Dziewczyny.Nie uwierzycie co mnie dzisiaj spotkało.Wracajac od ortodonty stwierdziłam ze pojadę autobusem.Wsiadlam i stanęłam bokiem bo widzialam ze za mna wchodzą 2 emerytki.Przede mna były 2 miejsca siedzące ale mialam sie przesiadać wiec nie było sensu ich zajmować.A te dwa MOHERY jak zobaczyly te miejsca to zglupialy.Zaczely biec i sie przepychac.Ale tak centralnie nie to ze przejdą bokiem.Praktycznie mnie przewróciły.Uderzylam brzuchem o oparcie...aż mnie zatkało.Nie myslalam ze cos takiego moze sie stać.I nawet słowa przepraszam nie powiedziały.Teraz pobolewa mnie brzuch :( Nie wiem czy w najbliższym czasie sama wsiądę do autobusu...

Do góry