reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Lena no u mnie właśnie zwykłe balsamy średnio pomagają, ale widzę, że nie tylko u mnie taki problem. Najgorsze to swędzenie... Chyba muszę się wziąć i smarować rano i wieczorem, przyznam, że średnio mi się chce, ale jak trzeba to trzeba.
Poza tym zdrówka dla Waszych chorowitków!

Makao a nie można sobie gdzieś pójść w tym czasie? Do domu albo na zakupy? Trzeba płaszczyć tyłek w przychodni?

reklama
Najpierw walczyłam by nie zwrócić, a potem poczytałam sobie książkę, do czasu przyjścia mojej koleżanki która zajęła mi ostatnie 40 min siedzenia :-) Naprawdę 2 godz to długo i nudno :cool:

Chyba powinnam zaczac nosic spodnie ciazowe.. moje sie niby dopna ale jak dluzej siedze albo sobie pojem to mnie gniecie I boli w dole brzucha :/ tylko, ze rano po wstaniu w ogole nie widac, ze jestem w ciazy, dopiero pozniej, tak jakby dzidzius rosnal w dzien a kurczyl sie w nocy :D:D

Futurystka przeslij do slonce troche mocniej bo do Anglii cos nie dolecialo.. Szaro buro I spiaco..
Lena ja tak samo, alergie rozniste mam od urodzenia a teraz jeszcze gorzej sie robi :/ moja masc od pl dermatologa nie nadaje sie dla ciezarnych a tutaj do lekarza nie ma po co isc, no chyba ze chcesz paracetamol :/
Makao no wlasnie Zosia ma racje, moze sie przejdziesz gdzies oczywiscie jak mozna I jesli pogoda dopisze..
Struss trzymam kciuki za kolezanke :)

PS. ale mam ochote na wigilijne pierogi! :(

Ostatnia edycja:
Lena no u mnie właśnie zwykłe balsamy średnio pomagają, ale widzę, że nie tylko u mnie taki problem. Najgorsze to swędzenie... Chyba muszę się wziąć i smarować rano i wieczorem, przyznam, że średnio mi się chce, ale jak trzeba to trzeba.
Poza tym zdrówka dla Waszych chorowitków!

Makao a nie można sobie gdzieś pójść w tym czasie? Do domu albo na zakupy? Trzeba płaszczyć tyłek w przychodni?

podobno właśnie nie powinno się łazić nigdzie, żeby nie zafałszować wyników. jakoś przeżyję pewnie:)

NATUSZKA to cię zmartwię ;-) ten model był produkowany w latach 2007-2008 ;-) tak więc teraz to jedynie używki ;-)

LENKA zdrówka dla synka! oby to jakaś pierdółka ;-)

STRUSS przynajmniej masz to za sobą :tak:

dzwoniłam do serwisu Implast :confused2: no i tak, od 4 lat nie produkują takich mocowań jakie mam w swoim bolderze :wściekła/y: więc z zamiennikiem może być ciężko, bo nowe gondole inaczej mocowane :-( mam przesłać zdjęcia pęknięcia, pan w serwisie będzie myślał co z tym zrobić ;-) coś czuję, że to jednak marne szanse :-(
mogę być jedynie na siebie wściekała :-( jak mi rama pękła nie myślałam o drugim dziecku, więc nie dzwoniłam do nich, jedynie z zapytaniem ile dają gwarancji ;-) było po gwarancji, więc zakmnęłam temat ;-) a teraz jak potrzebuję to dupa :-( najwyżej kupimy coś innego, na pewno nie nowego ;-) a ten będzie u mojej mamy, jakoś pomontujemy na stałe (bo jeździć jeździ) ;-) przynajmniej nie będę do niej z wózkiem jeździła ;-)

ale ... popołudnie w galerii, więc zaciągnę mojego Ślubnego do smyka ;-) niech jeszcze raz pomaca fotelik, który wybrałam :tak:

z obiadem nie zaszalałam dzisiaj :zawstydzona/y: oprócz rosołu (dzień trzeci - chłopcy nie godzą się na zmianę zupy), dla mnie i dla Ślubnego pierogi z owocami (gotowce z biedronki). Mrówek chciał ruskie, a że nie było, to wzięłam mu paluszki rybne :zawstydzona/y: i zjadł 5 paluszków rybnych z frytkami :eek: czasami mało wymagające to moje dziecko ;-)
chciałam z rosołu zrobić pomidorową, bo mam ochote, to do Mrówka uslyszałam, że mogę sobie taką fajną pomidorową z makaronem kupić ;-) i mieć zupę w 5 minut :-D

i musiałam dosmażyć resztę paluszków :szok: Żabeczka chciała nie nakarmić synka :-D tak więc zjadł całą paczkę paluszków rybnych z porcją frytek :eek: apetyt wraca, zdrowie wraca ;-)
i tak patrząc na niego ... tylko pozazdrościć przemiany materii ;-)

Ostatnia edycja:
Asku! Narobilas mi jeszcze wiekszego smaka na pierogi! Zadzwonilam do meza I pojdzie mi do pl sklepu :) po ruskie albo z kapucha I grzybami :D
Mam nadzieje, ze sobie poradzi :D ale w sumie jak kiedys jak mialam zatrucie pokarmowe to go wyslalam po smecte I przywiozl :) zaradny chlopak :D

Uff jeszcze troche ponad godzinke i mozna z tad uciekac:tak: Mezowi anulowali zmiane to po mnie podjedzie jak prace skoncze:-)

Przynajmniej ten jeden dzien nie bede musiala taszczyc zakupow do domu;-)

gwiazdeczka
hah, tutaj paracetamol to tez lek na wszystko :D No ja mam z polski elocom, ale nie uzywam go teraz ze wzgledu na ciaze.

Asku super, ze i Ty i synek wracacie juz do formy :) Oj pierogi z owacami, polane smietana i posypane cukrem tez bym zjadla :D

Aśku super że Mrówek już w miarę dobrze, jak apetyt ma to znaczy że git :*
A tymczasem już wyszykowane teraz tylko prysznic i się zebrać samemu...już nie mogę się doczekać aż zajedziemy, ale nie tak szybko ;/ jakieś 3/ 3.5 h :-( luby po ciężkim dniu ale da radę :) już mi ślinka cieknie na te smakołyki co tam mamcia przyszykowała :-)
Tylko jest jeden problem...jak ja nadrobię te prawie 4 dni waszego skrobania masakra :szok: Życzę Wam zdrówka i jak najmniej stresu, dużo uśmiechu i dobrego samopoczucia bez żadnych "wpadek" buziale kochane ;-)

reklama
Do góry